Getuigen gezocht!

Datum: 08-11-2019

07:23 uur - Gisteren op donderdag 7 november zijn er op klaarlichte dag 3 inbraken geconstateerd bij thuiskomst. De inbraken zijn gepleegd in Haarle, Wierden en Daarlerveen. De inbraak in Haarle vond tussen 8:45 uur en 14:55 uur plaats aan de Molenweg. De inbraak in Wierden vond tussen 14:30 en 16:30 uur plaats aan De Aa. De inbraak in Daarlerveen vond tussen 8:45 uur en 17:30 uur plaats aan de Smidsstraat.

Naast bovengenoemde inbraken hebben er de afgelopen 4 weken, ook in de gemeente Twenterand veel inbraken plaats gevonden (6 in Vriezenveen en 1 in Den Ham).

We willen jullie vragen om alert te reageren op verdachte situaties. Wanneer je iets ziet en dit niet vertrouwt, bel dan direct met 112! Het is van belang dat er kentekens en signalementen van voertuigen, waarbij je geen goed gevoel hebt, worden doorgegeven. Ook foto's van voertuigen of verdachte personen zijn welkom. Als er buurt apps actief zijn, gebruik deze dan om elkaar in kennis te stellen. Mocht u beschikken over camerabeelden, die ons verder zouden kunnen helpen in een onderzoek, dan zouden wij hier graag gebruik van willen maken. Wij hebben jullie oren en ogen nodig! Door alerte buurtbewoners en relevante tips, kunnen wij de daders inrekenen. Wij rekenen op jullie hulp!

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: