Aanhouding drugsdealer heterdaad

Datum: 23-04-2020

14.26 uur - Politie Hellendoorn heeft de afgelopen tijd meerdere meldingen ontvangen omtrent drugsoverlast in de Kruidenwijk in Nijverdal. Dit zou met name spelen op het Kuperserf en rondom de vijvers. Afgelopen donderdag 16 april waren agenten op de fiets gericht aan het controleren in de Kruidenwijk. Bij het trapveldje aan de Schaapskooiweg in Nijverdal troffen zij een drietal personen aan. Eén persoon was zichtbaar bezig iets te verstoppen in zijn kleding.

Uit het ingestelde onderzoek bleek de 18-jarige man uit Nijverdal een grote zak, met daarin een aantal kleinere zakjes met hasj, bij zich te hebben. Hij werd hierop aangehouden, nadat hem dit mondeling was medegedeeld vluchtte hij via de bosschages weg. Achtervolgd door de agenten.
 
Tijdens de vlucht werd een fiets door een oudere man afgestaan aan een van de agenten. De verdachte probeerde te ontkomen door een tuin in te vluchten van een woning, gelegen aan de Zonnedauw. In de tuin kon een agent de verdachte overmeesteren en boeien.
De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.
 
In de woning van de verdachte is door de poilitie veel drugs, geld en informatie in beslag genomen voor verder onderzoek.
De politie neemt klachten serieus, die vanuit de diverse wijken bij de wijkagenten worden gemeld. Vaak is er niet meteen resultaat zichtbaar. Blijf verdachte situatie en overlast aan de politie melden, via een PB of via 0900-8844.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Harm schreef op 24-04-2020

En direct flink afstraffen...

Uw reactie

Naam:
Bericht: