Rijbewijzen ingevorderd

Datum: 05-06-2020

08:55 uur - Gisteravond, donderdag 4 juni, heeft de politie twee rijbewijzen ingevorderd op de Luttenbergerweg onder Haarle, gemeente Hellendoorn.

 

De politie stond daar te controleren op snelheid met de lasergun. De toegestane snelheid op de Luttenbergerweg is 60 km/u. Er wordt door fietsers en omwonenden geklaagd over de vaak veel te hoge snelheid die er gereden wordt.

Een 66-jarige man uit Lemelerveld reed, na correctie, 51 km/u te hard. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

De collega's stonden net weer op de controleplek en konden meteen het volgende voertuig staande houden. De 21-jarige bestuurder uit Nijverdal hiervan reed, na correctie, 58 km/u te hard. Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K e schreef op 06-06-2020

Nu nog heel graag controle op de mooie oude grote straat. Er wordt stelselmatig te hard gereden, en voetgangers durven niet meer over te steken, ze rijden je vouwen uit je broek

Cees schreef op 07-06-2020

Grotestraat moet gewoon een door gaande weg blijven. Die lelijke bloembakken weer weg en gewoon weer 50 km rijden. Winkel en doen we toch wel in Rijssen, Zwolle, Enschede of Deventer.....

K E schreef op 07-06-2020

Cees ; dus jij wil het verbouwing , s geld dat er in is gegaan als verloren beschouwen, ik zeg dat blik er af , en "racen" doe dat dan maar door de tunnel.

Anne schreef op 07-06-2020

Cees. Als je toch niet in nijverdal winkelt hoef je ook niet over de grotestraat te rijden en net buiten de bebebouwdecom moetje je ook aan de regels houden rijsensenstraat 60 km

Maarten schreef op 12-06-2020

Puur als tip :Assen, Zandvoort en Meppen hebben regelmatig trackdays, hier kun je in een relatief veilige omgeving je auto (motor)goed leren kennen.

jos schreef op 12-06-2020

volgens mij gaat het niet om je auto te leren kennen...lees dat nergens terug in het politie bericht.

Jos schreef op 26-01-2021

Rijbewijs is weer terug.

Uw reactie

Naam:
Bericht: