Wekelijks middaggebed in ’n Oalen Griezen

Datum: 23-11-2020

11.20 uur - In de Adventstijd wordt op elke woensdag een kort middaggebed gehouden in ’n Oalen Griezen, om 12.00 uur, uiteraard geheel ‘coronaproof’. U bent van harte welkom op 2, 9, 16 en 23 december. Vanwege de maatregelen in het kader van de coronabestrijding is registratie bij de ingang verplicht. U kunt de middaggebeden ook digitaal volgen, en wel via www.kerkomroep.nl.

 
 
Het middaggebed valt onder de zogenaamde getijden, zoals die in de kloosters dagelijks gehouden werden en worden. Vandaag de dag zien we de behoefte aan een vaste tijd voor verstilling en bezinning buiten de kloosters toenemen. Onder het motto van de dichter Jan Wit: ‘Wie de getijden verzuimt, wordt door de tijd overspoeld.’
 
De data en de voorgangers:
 
2 december: ds. Jan Dirk Wassenaar
9 december: pastor Gerard Legtenberg
16 december: ds. Lennart Aangeenbrug
23 december: ds. Wolter Broekema
 
Er is steeds ook muzikale medewerking, op 2 december door Roel de Vries, op 9 december door Adrie Heerdink-van Buren, op 16 december door Roel de Vries en op 23 december door Dick Sanderman.
 
Meer informatie is te verkrijgen bij ds. Jan Dirk Wassenaar, e-mail: Dr.J.D.Th.Wassenaar@hetnet.nl.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: