Wie wint het songfestival?

Datum: 15-04-2021

12:50 uur - Twee jaar geleden won Duncan Laurence met Arcade voor ons land het Eurovisie Songfestival. Vorig jaar werd door Corona dit jaarlijkse evenement afgeblazen, maar dit jaar gaat het door in Rotterdam op dinsdag 18 mei, donderdag 20 mei en de grote finale op zaterdag 22 mei.

 

Er doen 39 landen mee, voor ons land staat Jeangu Macrooy met Birth of a New Age in de finale op het podium. Een Beetje Tijd voor Songfestival presenteert op vrijdagavond 7 mei van 18.00 tot 23.00 uur de songfestivalspecial “Wie wint het Songfestival?”.

We vragen de fans om mee te helpen de volgorde van de lijst te bepalen door je top 10 van dit jaar vóór 1 mei te mailen naar eenbeetjetijdvoorsongfestival@gmail.com

Een deskundig panel bestaande uit Getty Kaspers van Teach In, winnaar van het Eurovisie Songfestival in 1975 met Ding A Dong, zangeres Annemiek Imhof-Lubbers, muziekdocente Iris Dijkstra, liedjesschrijver Gert Steenhagen en songfestivalfan Gerrit Lubbers gaan de liedjes beoordelen.

Hans Mekenkamp en Pierre Frison zijn de presentatoren van deze avond.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: