75 jarige nog steeds actief als voetballer

Datum: 15-04-2021

15:37 uur - De oudst nog actieve voetballer van De Zweef is Henk Lentelink. Vandaag (15 april) werd hij 75 (!!!) jaar. Reden voor de vereniging om hem te gedenken. Normaal gebeurt dat ook wel, maar vandaag pakte de club uit met bloemen en een foto-taart van het bestuur/seniorencommissie en een vleesschotel van zijn teamgenoten van Veteranen 1 (45+ competitie). 

Dat gebeurde in aanwezigheid van een afvaardiging van bestuur, seniorencommissie en leider van het team. Dit alles werd Henk keurig coronaproof in de achtertuin aangeboden. Henk en zijn vrouw Annie konden dit zeer waarderen. Henk heeft altijd als verdediger gevoetbald. Het hoogste was in het 3e elftal van Bentelo. Daarna speelde hij in Nijverdal jaren bij de gelijknamige club. Zijn carrière besluit hij bij De Zweef te volmaken. Zijn geheim waardoor hij nog steeds voetbalt: "ik doe verder niet aan sport".



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: