Zaterdag 24 april YuManRace Clubtour bij v.v. DES

Datum: 17-04-2021

09:37 uur -  Zaterdag 24 april organiseert de Activiteitencommissie van v.v. DES (Acom) in samenwerking met de organisatie van de YuManRace een Obstacle Run voor de jeugdleden  van v.v. DES. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het jeugdpakket Corona van de gemeente Hellendoorn. 

 

Voor de jeugdleden is het de bedoeling dat ze het parcours met 11 spannende obstakels zo snel mogelijk afleggen. Vanaf 9 uur beginnen de mini's aan het afleggen van het parcours. Om 13:00 uur is de JO11 als laatste aan de beurt. Voor de winnaars per leeftijdscategorie is er een leuke prijs te winnen.

 

De YuManRace club tour is een corona-proof evenement. Veiligheid is tijdens de tour dan ook prioriteit. Het parcours wordt uitgezet rondom het hoofdveld van v.v. DES.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: