Vrijwilligerscollege De Welle: Alles over verslaving

Datum: 20-04-2021

8.38 uur - Verslaving, wat is dit nou eigenlijk en welke verschillende verslavingen zijn er allemaal? Wanneer ben je verslaafd en hoe herken je bepaalde verslavingen bij anderen? Op dinsdag 18 mei van 19.30 tot 20.45 uur kun je hier alles over te weten komen tijdens een online training die De Welle organiseert in samenwerking met Tactus verslavingszorg.

Het Vrijwilligerscollege van De Welle biedt onder de noemer Vrijwilligerscollege diverse online workshops aan voor alle vrijwilligers in de gemeente Hellendoorn en Wierden, waarvan deze er een is. 
 

Verslaving herkennen en ter sprake brengen
Kom jij in je vrijwilligerswerk wel eens in situaties terecht waarbij je een vorm van verslaving vermoedt, maar weet je niet hoe je hierover het gesprek aan moet gaan of wat je eventueel zou kunnen doen? Dan biedt deze training uitkomst. Ook als je simpelweg meer wilt weten over het herkennen van verschillende soorten verslavingen en hoe je hier als vrijwilliger op in kunt spelen, is deze training zeker een aanrader. 
 
Deelnemen
Wil je graag deelnemen op dinsdag 18 mei ‘s avonds? Geef je dan snel op! 
Opgeven kan via m.grutterink@stichtingdewelle.nl of via 06-46540113. Geef bij opgave je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. 

Vragen? Neem dan contact op met Marijke Grutterink: 06-46540113
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: