Collecte Stichting Handicamp Overijssel 2021

Datum: 07-05-2021

16.27 uur - In de week van 25 april tot en met 1 mei 2021 gingen er in de gemeente Hellendoorn collectanten op pad om geld in te zamelen voor Handicamp Outdoor (Stichting Handicamp Overijssel). De opbrenst is  € 5721.37 

Avontuurlijke onvergetelijke kampeer vakanties voor minder validen. Met deze doelstelling organiseert Stichting Handicamp jaarlijks meer dan 20 reizen door heel Europa. De reizen variëren van een dag vol beleving bij Lowlands tot avontuurlijke 7-daagse rondreizen door Europa. 
Om onze camper maximaal in te zetten met ons doel onvergetelijke vakanties aan te bieden zetten wij onze camper ook in voor zorginstellingen en/of groepen die er samen met een invalide gast op uit willen. 
 
De stichting Handicamp Overijssel bedankt zijn collectanten voor hun inzet, en de gevers voor hun bijdrage.
 
Mocht U ons gemist hebben, dan kunt U ons alsnog steunen door onderstaande code te scannen, of te storten op Rek.Nr.  NL88RABO0120946122.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: