‘Helaas nog niet in de tent, maar alsnog een mooi Haarles Feestweekend’

Datum: 27-05-2021

08:08 uur - Normaal gesproken staat Haarles Feest in het teken van vier dagen lang feest voor jong en oud met een kermis, allerlei gezellige activiteiten en goede muziek. Hoewel de feesttent dit jaar nog niet mag worden opgezet, laat de organisatie zich niet tegenhouden om er net als vorig jaar alsnog wat moois van te maken. Op 5 en 6 juni vindt het Haarles Feestweekend plaats met diverse kinderactiviteiten, een online pubquiz én de zoektocht naar de BBQ Master van Haarle. 

 

 

 

Voor de kids

Ook voor de kleinste Droadnagels wordt er ieder jaar een mooi programma georganiseerd. Dit jaar is er op zaterdag 5 juni een speurtocht in het bos voor de Haarlese peuters en kleuters, een vossenjacht door het dorp voor de kinderen uit groep 3 tot 5 én een leuke fotobingo voor de oudste groepen. Aanmelden is niet nodig, meer info is te vinden op haarlesfeest.nl. 

 

Bienoa Uut Huus Quiz

Allemaal nog even bie huus, maar dat mag de pret niet drukken! In het Haarles Feest weekend mag de beroemde pubquiz natuurlijk niet ontbreken, daarom wordt op zaterdagavond 5 juni de online Bienoa uut Huus Quiz gespeeld. Drie rondes lang zul je als deelnemer je afvragen of je het afgelopen jaar er slimmer op bent geworden of dat die hersencellen toch wel wat meer getraind hadden mogen worden. Tussendoor is er een livestream met toffe muziek en zijn er dit jaar grotere prijzen dan ooit te winnen. Kosten zijn €10 per team, aanmelden kan via haarlesfeest.nl. 

 

Haarlese BBQ Master

De zoektocht naar de BBQ Master van Haarle start in het Haarles Feestweekend! Op zondag 6 juni kan iedereen genieten van het Haarles Feest BBQ pakket in eigen tuin, vol met heerlijke lokale producten. Maar de organisatie daagt deelnemers uit met de vraag: Wie bakt de beste burger van Haarle? Het Haarles Feest testpanel zal de hele middag door Haarle rijden en coronaproof een beoordeling vellen. Uiteraard extra punten voor sfeer en presentatie! Ook iedereen die het niet aandurft zijn burgers te laten testen kan zich aanmelden voor een heerlijk lokaal BBQ pakket én een fijne middag vol muziek van Blonde Geert via de livestream. Pakketten zijn te bestellen voor €6 per persoon via haarlesfeest.nl. 

 

Meer informatie 

Voor meer informatie op www.haarlesfeest.nl of volg Haarles Feest op Facebook en Instagram

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: