Tweede editie Muziek in de Tuin - Hellendoorn in september

Datum: 31-05-2021

12:55 uur - Na de zomer is de tweede editie van Muziek In De Tuin – Hellendoorn.  In navolging van de succesvolle eerste editie in 2019. Zondag 12 september zal tijdens deze muzikale belevenis weer in vele particuliere tuinen muziek ten gehore worden gebracht door verschillende artiesten.  De toegang is gratis.

 

 

Elke muzikale act verzorgt meerdere blokken. En het publiek heeft tussendoor de gelegenheid om van tuin te wisselen.  De artiesten en gastheren/vrouwen werken vrijwillig mee aan dit muzikale festijn. Van klassiek tot Jazz & rock, van amateur tot beroepsmuzikant.  Een mooi divers aanbod voor het publiek.

De enthousiaste werkgroep kijkt, net als vele bezoekers, tuineigenaren en muzikanten uit naar deze tweede editie. Muziekliefhebbers pur sang. 

De reacties voor beschikbare tuinen en artiesten verliepen snel en soepel.  En de dorpsraad  omarmt ook deze tweede editie van deze muzikale belevenis.

Er is een website beschikbaar van Muziek In De Tuin – Hellendoorn met update informatie over de artiesten, de tuinen, speelschema  en locaties  vanaf eind juni 2021.

www.muziekindetuin-hellendoorn.nlReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: