KNZB beker finale waterpolo heren live op HOi fm

Datum: 03-06-2021

9.14 uur - Zondag 6 juni spelen de heren waterpolo van ZPC Het Ravijn onder leiding van coach Ron Loos de finale KNZB bekerwedstrijd tegen UZSC Utrecht. Het Ravijn behaalde vorige weekend de finaleplek, door van AZC uit Alphen aan den Rijn te winnen. De wedstrijd wordt zondag om 16.00 uur op neutraal terrein gespeeld in Den Haag. HOi fm Sport extra gaat de wedstrijd live verslaan, zodat de thuisblijvers de spannende wedstrijd niet hoeven te missen. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur zendt HOi fm Sport extra uit.

Max Schippers verzorgt de presentatie vanuit de studio en André Vliek verslaat de wedstrijd live vanuit het zwembad in Den Haag. Afgewisseld met lekkere muziek wordt het een uitzending die u niet mag missen. HOi fm is te ontvangen in de ether op 106.60 of via de stream www.hoifm.nl 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: