'Wat bezielt je' 18 juni met Johan Wessels

Datum: 10-06-2021

8.30 uur - Hij wordt De Viking genoemd, maar zelf wil hij liever Tubant heten of Tukker. Hij gelooft in God, maar in de kerk komt hij niet meer. Hij noemt zich kunstenaar, maar hij werkt ook als sociaal pedagogisch werker. Hij is gescheiden, maar heeft nog een liefdevolle verhouding met zijn ex en is een zorgzame vader voor zijn dochters. Johan Wessels, de man met de knot en de baard, is gast in 'Wat bezielt je'.

Hij vertelt openhartig wat hem drijft, bezielt. Waarom hij doet wat hij doet en wat hij wil bereiken. Actief op de socialmedia, sportief, maar vooral bekend om zijn "duiken" in de Regge, en andere rivieren, niet alleen in de zomer als de zon schijnt maar ook als het koud is in de winter.
Een modeverschijnsel, een hype of een diepere betekenis? Wessels legt uit wat het voor hem betekent en wat het voor anderen zou kunnen betekenen. 
 
'Wat bezielt je' wordt uitgezonden op vrijdag 18 juni om 19.30 uur op HOi tv en wordt het hele weekend herhaald op de halve even uren. 
Livestream op www.hoimedia.com waar de uitzending ook te zien is op Uitzending gemist. HOitv is te vinden op Ziggo kanaal 42 en KPN/Telfort 1325
 
Presentatie en eindredactie: Wil de Bruine, filmpjes en persfoto: Reike Podt, techniek: Mike Knol
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: