NKC ’51 viert 70-jarig jubileum met Walk of Fame


Datum: 11-06-2021

16.09 uur - Op dinsdag 15 juni 2021 bestaat de Nijverdalse Korfbal Club 70 jaar en dit wordt gevierd met een echte Walk of Fame. NKC ’51 is in haar rijke geschiedenis uitgegroeid tot een begrip in Nijverdal en in de Nederlandse korfbalwereld. De club vertoeft op een prachtige accommodatie op sportpark Gagelman en staat bekend om haar open houding naar de samenleving, gezellige familiesfeer, en een ambitieuze overgangsklasse-tegenstander.

 
Naast korfbal wordt er ook jeu de boules gespeeld bij NKC ’51. Ontstaan uit oud-korfballers, maar uitgegroeid tot een volwaardige afdeling met vaste leden en vrije inloop. 
 
Hoewel de coronamaatregelen het nog niet toelaten om een groot feest te houden, laat de vereniging dit jubileum zeker niet zomaar voorbijgaan. De jubileumcommissie zet op het NKC-terrein een heuse Walk of Fame uit op de 15 juni, waarin leden, sponsoren en genodigden in kleine groepjes doorheen zullen gaan. Na een feestelijk welkom met een hapje en een drankje leidt de sterrenparade iedereen langs historische NKC-gebeurtenissen en leuke activiteiten. 
 
Tijdens het officiële gedeelte wordt er een betontegel gemaakt met daarin twee handafdrukken. Een van het zevenentachtig jaar oude erelid Daan Bod, het enige lid dat al vanaf de oprichting bij NKC ’51 betrokken is, en van het jongste lid Siem Zink. Later krijgt deze tegel een mooie plek op het terras als blijvende herinnering aan deze Walk of Fame en dit jubileum.
 
Naast de Walk of Fame is er samen met bakkerij Lorkeers een actie opgezet waarin de afgelopen weken speciaal jubileumgebak kon worden besteld. Deze taartjes kunnen in de dagen voor de Walk of Fame worden opgehaald zodat iedereen thuis kan genieten van een heerlijk gebakje.  
 
In het weekend van 18 september zal het jubileum nog verder worden gevierd met een weekend vol festiviteiten voor jong en oud. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: