Huiskamer van Nijverdal gaat weer open

Datum: 15-06-2021

 
8.50 uur - Na (veel) te lang dicht te zijn geweest gaat de Huiskamer van Nijverdal deze week eindelijk weer open. Wee hopen dan ook veel oude bekenden én nieuwe gezichten te mogen begroeten. Wel moeten er natuurlijk nog steeds de nodige Corona maatregelen in stand worden gehouden, maximaal 16 personen kunnen binnen aanwezig zijn op anderhalve meter afstand.

Voorzitter Mark Paalman: "De afgelopen maanden waren moeilijk, we merkten dat veel van onze bezoekers behoefte hadden om weer gezellig een kop koffie te komen drinken. Onze vrijwilligers waren er ook echt weer aan toe, wilden graag weer beginnen. Dat de meeste vrijwilligers ondertussen zelf zijn gevaccineerd helpt daar wel aan mee dat het ook weer veilig kan."  
 
De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10:00 tot 12:00 in de ochtend en de gehele week geopend van 14:00 tot 17:00 in de middag. De Huiskamer is ook (beperkt vanwege de Corona Maatregelen) bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl
 
Wilt u ons steunen? Dat kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147430305
Voor meer algemene informatie kunt u contact opnemen met dhr. Paalman: 0641697339 / voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: