ZINema start met zomerprogrammering!

Datum: 27-07-2021

10:24 uur - ZINema Nijverdal, de bioscoop van ZINiN, draait door in deze hoopvolle zomer. Vanaf zaterdag 10 juli start ZINema de met de zomerprogrammering van de bioscoop en draait het dagelijks films. De gehele zomer draaien elke dag de leukste en mooiste topfilms bij ZINema. Met films als ‘De Croods 2’, ‘Zwaar Verliefd 2’, ‘De Luizenmoeder’, ‘De Nog Grotere Slijmfilm’, ‘Pieter Konijn op de vlucht’ en de documentaire ‘Tina’ over het leven van Tina Turner is de agenda goed gevuld. De complete en actuele filmagenda is te vinden op www.zinin.com.

 

 

Ouderwets genieten van bioscoop
De versoepelingen van de corona-maatregelen maakt het mogelijk om weer ‘ouderwets’ te genieten van een bezoekje aan de bioscoop. ZINema werkt zonder toegang test en draait op basis van de 1,5 meter maatregel, waardoor bezoekers veilig de bioscoop kunnen bezoeken.

Kaarten reserveren

Het reserveren van kaarten kan telefonisch via 0548-624489 of via de Tourist Info, maar ook via de website www.zinin.com. Hierop is ook de actuele filmagenda te vinden. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: