Stem nu op jouw sporters van het jaar 2022

Datum: 28-01-2023

16:03 uur - Wie is de beste sportman, sportvrouw, sportploeg en het beste sporttalent van de gemeente Hellendoorn? Het publiek mag ook dit jaar meestemmen. Het online stemformulier is nu geopend. Stemmen op jouw favoriete sporter kan van 27 januari tot 4 februari  via: www.sportverkiezinghellendoorn.nl/stemmen.

Het Sportverkiezingsgala 2022 vindt plaats in de sporthal in de Kruidenwijk op zaterdag 11 maart. Ook dit jaar weer is het Sportgala bedoeld voor iedereen die de Hellendoornse sport een warm hart toedraagt. In 2022 werd sporten na een lange periode in verband met de coronapandemie weer meer mogelijk, waardoor er genoeg sporters genomineerd kunnen worden. Alle aanmeldingen voor de categorieën: Sportploeg – Sportman – Sportvrouw – Sporttalent en Andere Sporten zijn inmiddels binnen. Binnenkort komt de vakjury bij elkaar om de winnaars te selecteren. De publieksstemmen worden hierbij meegenomen. Eind februari worden de genomineerden bekendgemaakt.

Stem van het publiek
Sinds enkele jaren is het mogelijk dat de inwoners van de gemeente een stem krijgen binnen de Sportverkiezing. In 2019 brachten bijna 4000 mensen een stem uit op hun favoriete sporter. Hellendoorn is dus trots op haar (top)sporters en het Sportgala is dé gelegenheid om deze sporters in het zonnetje te zetten. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsoren uit de lokale samenleving.

Stemmen op jouw favoriete sporter kan via: www.sportverkiezinghellendoorn.nl/stemmen. Per categorie kan men één stem uitbrengen. Deze stemmen tellen uiteindelijk ook mee bij de selectie van de winnaars. Het stemformulier is mede mogelijk gemaakt door Smaakreclame.nl.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 29-01-2023

Bijzonder dat hulzenseboys niet bij sportploeg staat na de promotie naar de eerste klasse of het Ravijn na het landskampioenschap.

Geronimo schreef op 30-01-2023

Jos, het Ravijn staat er wel bij.

Han schreef op 01-02-2023

Ach ja, zo kennen we Jos natuurlijk wel. Een boel onzin en onwaarheden verkondigen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: