Het blijft uitkijken op de kruising N35/van Sternbachlaan (video)

Datum: 30-07-2016

12.14 uur - Vanmorgen bij de verkeerslichten op de kruising N35/Baron van Sternbachlaan ging het weer net goed allemaal. Het blijft gewoon goed uitkijken op deze kruising.

 

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K-e schreef op 30-07-2016

Het was groen? ??

Rene brinkman schreef op 30-07-2016

Verkeerslichten beter afstemmen

K-e schreef op 30-07-2016

Als dat zo is, wordt het tijd dat de overheid er met grote spoed naar kijkt. Feija

R a schreef op 30-07-2016

Orange is stoppen en niet, kan nog net.

Jos schreef op 30-07-2016

flitspalen plaatsen

tom schreef op 30-07-2016

@Feija Lijkt mij sterk, dat is allemaal bewaakt in de huidige programma's. Volgens mij is het wat Ra zegt, we stoppen niet voor oranje.

Richard schreef op 30-07-2016

Daarom ook altijd kijken bij groen of er niets aankomt. Ooit bij Dalzicht had ik groen voor linksaf (richting Raalte) toen er een vrachtwagen voorlangs denderde richting tunnel. Daardoor ben ik ineens voorzichtiger geworden.

William S. Burroughs schreef op 30-07-2016

Is dat ooit anders geweest dan? Lijkt me logisch. Zeker op een kruising waar je moet kiezen. Prettige avond

Piet schreef op 30-07-2016

Richard dat klopt wij hebben dat gehad op de strenbachlaan ons stop licht stond op groen bij het op rijden ging een vrachtwagen van raamsman uit haarle een meter voor ons langs.zzzo zijn er meer stop lichten op de grotestraat bij het politie bureau waar je uit moet kijken.

Johan. schreef op 30-07-2016

Ook bij Dalzicht is het daar linke soep

Richard schreef op 31-07-2016

@Piet, die jongens van Raamsman hebben tonnen met stalen vlechtwerk op hun lading . Dat zijn geen asociale chauffeurs, maar een noodstop kan ook zomaar niet. De stoplichten/verkeerslichten van voor- na-= en bij Haarle zijn verschrikkelijk afgesteld. Deze drie zijn debiel! Misschien doen ze dit expres zodat er camera's geplaatst kunnen worden ofzo... Maar het slaat werkelijk nergens op.

Han schreef op 31-07-2016

@Allen, altijd de schuld bij een ander zoeken en zelfs namen van betreffende bedrijven vermelden. De stoplichten werken wel, neem dat maar van mij aan, alleen de mens is zo ongeduldig, niet oplettend of is wat anders aan het doen achter het stuur, bellen, appen en wat je allemaal nog meer kunt met een telefoon. Dat is het probleem van tegenwoordig. We moeten blijkbaar 24/7 online zijn en alles met een ander delen. Goddank ben ik zelf niet zo en doe niet mee aan die onzin, hoewel ik wel in de leeftijd categorie val waar je het van verwacht. En ja, zelf ben ik ook wel eens door rood gereden en dat het net goed ging. Gewoon niet goed opgelet. Dom, dom, dom. Deze fouten maken de mensen en niet de stoplichten. En wat WSB al zegt, je moet ten allen tijde blijven opletten. En niet alleen aan je zelf denken in het verkeer. Vooruit kijken en denken.

pff schreef op 31-07-2016

Inderdaad Han, we zijn niet meer bij de les, we voelen ons zo veilig dat we van alles doen in de auto behalve opletten.

Dirk Jan schreef op 31-07-2016

Dat je bij rood moet stoppen begrijp ik en dat je bij oranje als het kan je ook moet stoppen begrijp ik ook maar waarom zijn de verkeerslichten zo afgesteld dat als je met je ogen knippert de ene al op rood en de ander al op groen springt.

Han schreef op 31-07-2016

@pff. Idd. Top gesproken. We zijn niet meer bij de les. Druk met andere dingen.

Han schreef op 31-07-2016

@Dirk Jan. Dit doen ze voor de doorstroming. Anders wordt de mens no ongeduldiger. Schijnt dat sommige mensen twee minuten eerder kerstdagen hebben dan anderen.

Tom schreef op 31-07-2016

@Dirk Jan. Dat hadden we vroeger, Toen kon je gerust door rood rijden want de ander stond toch nog een tijdje op rood. Toen stond je een eeuwigheid te wachten.

piet schreef op 01-08-2016

Richard voor dat het op rood staat krijg je eerst oranje dus tijd genoeg om de rem te gebruiken daar bij de vrachtwagen ging weer een nieuwe lading halen uit almelo (matten) daarbij ik heb 40 jaar op de vrachtauto gereden.

gerrit schreef op 01-08-2016

als ik het god begrijp verdedig jij raamsman door rijden en de auto maar pakken ik ben zelf vrachtwagen chaufeur en wat die andere chaufeur deed is niet goed tepraten

William S. Burroughs schreef op 01-08-2016

Aan Gerrit. Wanneer we God begrijpen weten we meer dan dat we niet weten. Vooralsnog is dat helaas andersom. We weten meer niet dan dat we wel weten. Natuurlijk weet ik dat u goed bedoelde want ik ben nu ook weer niet helemaal van God los. Prettige dag.

pff schreef op 01-08-2016

@Piet zonder de naam van een bedrijf te grabbel te gooien had je ook het bedrijf kunnen bellen zodat zij hier de chauffeur op konden aanspreken. Nu is de chauffeur niet meer te achterhalen.

Han schreef op 01-08-2016

Discussie gaat geloof ik niet over een transportbedrijf uit Haarle. Laat ze hier dan ook buiten. Is wel zo fair. Uiteraard mag je wel van een professioneel chauffeur verwachten dat hij niet op volle snelheid over een kruispunt dendert. Een aangepaste snelheid is meer gepast voor deze gasten. Ook al hebben ze groen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: