Inschrijving Triathlon Holten opent op 30 januari

Datum: 27-01-2022

7:53 uur - De inschrijving voor de 36ste editie van de Triathlon Holten opent dit jaar op zondag 30 januari. Triatleten kunnen zich op deze datum vanaf 06.00 uur inschrijven via de website www.triathlonholten.nl

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdaankondiging Het Ravijn Eredivisie waterpolo

Datum: 20-01-2022

9.39 uur - Nadat vorige week de aangekondigde wedstrijden wegens coronagevallen moesten worden geannuleerd, is inmiddels iedereen weer gezond. Zoals het nu lijkt gaan de wedstrijden van dames 1 en heren 1 van Het Ravijn in de Eredivisie waterpolo wel door. Voor heren 1 betekent dat er dit weekend 2 thuiswedstrijden op het programma staan. Zaterdagmiddag 22 januari om 17:00 uur speelt de ploeg van Zeno Reuten tegen Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort. Zondagmiddag 23 januari om 14:30 uur komt ZVL 1886 Center naar Nijverdal om het op te nemen tegen heren 1.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hoofdtrainer Erik Zandstra verlengt contract bij Hulzense Boys

Datum: 24-12-2021

12.24 uur - De Technische Commissie van Hulzense Boys kan melden dat het contract met hoofdtrainer Erik Zandstra met 1 seizoen is verlengd. Zowel club als trainer zijn zeer tevreden over de samenwerking tot dusver.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Een dagje het verkeer regelen tijdens het NK-jeugd wielrennen

Datum: 21-12-2021

16:18 uur - Op zaterdag 11 juni 2022 vindt het NK-jeugd wielrennen plaats. Wil jij bijdragen aan het mogelijk maken van dit gezellige evenement? Help dan om alles in goede banen te leiden. Het Verkeersregelaarsdiploma is te halen bij CC'75 d.m.v. een kleine toets. Sta je ook in de startblokken om te helpen, of wil je meer informatie? CC'75 nodigt je graag uit voor een kennismaking en instructie.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslagen Eredivisie Het Ravijn

Datum: 13-12-2021

10.43 uur - De waterpoloheren van Z&PC Het Ravijn hebben zaterdagavond in Rotterdam de winterstop goed weten in te luiden door SVH waterpolo met  8-18 te verslaan. Met deze overwinning stijgt de ploeg van Zeno Reuten een plaatsje op de ranglijst en overwintert het op de derde plek met 31 punten uit 14 wedstrijden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Een goed waterpolo weekend voor Het Ravijn, ondanks een nipte nederlaag in Zaandam

Datum: 06-12-2021

16.43 uur - Het was het sinterklaasweekend een goed waterpolo weekend voor de eerste teams van Het Ravijn, ondanks dat de vrouwenploeg van Wicher Diallo zaterdag in Zaandam wederom een nederlaag, al was het met 9-8, kreeg te verwerken in Zaandam bij ZV De Zaan. Dat werd zondag in het eigen Ravijnbad, waar de tweede competitiewedstrijd van het weekend werd gespeeld, tegen het nog puntloze PSV Eindhoven, onder het toeziend oog van de camera van RTV Oost en TC Tubantia sportjournalist Ralph Blijlevens, met een 13-10 overwinning, weer goed gemaakt.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Opnieuw een verliespartij voor de waterpolo dames-en heren van Het Ravijn

Datum: 22-11-2021

14.25 uur - Het zit  de waterpolo dames- en heren van Het Ravijn niet mee de laatste paar weken. Afgelopen zaterdag leed de damesploeg van trainer-coach Wicher Diallo helaas de vierde achtereenvolgende nederlaag in de Eredivisie competitie. In Ede verloren de Nijverdalsters met 12-10 van het damesteam van Polar Bears. De Nijverdalse waterpolo heren moesten ook een nederlaag incasseren. Het werd 8-7 tegen het herenteam van Polar Bears.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 trainer André Stegehuis verlengt contract bij v.v. Hellendoorn

Datum: 22-11-2021

10.36 uur - v.v. Hellendoorn en Dames 1 trainer André Stegehuis hebben een akkoord bereikt over verlenging van het contract voor het seizoen 2022-2023. 

De trainer uit Almelo is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij v.v. Hellendoorn Vr1. Zowel de Technische Commissie als de spelersgroep van dames 1 zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslagen Z&PC Het Ravijn

Datum: 15-11-2021

08:44 uur - Zaterdagavond 13 november speelden zowel dames 1 als heren 1 van Het Ravijn een thuiswedstrijd tegen ZV De Zaan uit Zaandam. En dit vanwege de hernieuwde lockdown voor een lege tribune. Dames 1 verloor met 8-15 van het eerste damesteam uit de Zaanstreek. Heren 1 zag hun wedstrijd nipt met 10-11 verloren gaan, nadat het drie periodes lang een gelijk opgaande strijd was.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN heeft al snel de schaapjes op het droge

Datum: 08-11-2021

10.31 uur - Afgelopen zaterdag reisde het vlaggenschip van SVVN naar Kloosterhaar voor de wedstrijd tegen de plaatselijke voetbalvereniging aldaar. SVVN presteert naar behoren en staat in de middenmoot terwijl de thuisclub het zeer lastig heeft en met slechts twee puntjes aan de onderkant van de ranglijst te vinden is. De wedstrijd in Kloosterhaar gaat dikwijls gepaard met veel wind, regen, kou en andere narigheid, maar op deze zaterdagmiddag waren de weersomstandigheden ideaal voor een wedstrijdje voetbal.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nipt verlies Dames 1 Het Ravijn in Zaandam; zes punten weekend voor heren Het Ravijn in Nijverdal

Datum: 24-01-2022

08:33 uur - De waterpolocompetitie in de Eredivisie waterpolo is na een quarantaine weekend vorige week door corona besmettingen voor zowel de waterpolo dames- en heren het afgelopen weekend dan echt begonnen. Iedereen is gelukkig  gezond. De waterpolodames lagen stil omdat bij de tegenstander van vorige week, Widex/GZC-Donk, corona heerste. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen Hertruiters

Datum: 10-01-2022

9.38 uur - Jip Ottes van ponyclub de Hertruiters ging dit weekend met haar pony's Jax en Cor naar een springwedstrijd in België in Maaseik.

0 reactie(s)

Lees meer... »

René de Visscher ook volgend seizoen hoofdtrainer SVVN

Datum: 24-12-2021

Ook in het seizoen 2022/2023 zal de hoofdmacht van SVVN voorzien worden van oefenstof door René de Visscher. Sinds het seizoen 2020/2021 staat de 44-jarige Almeloër aan het roer van de “Volharding”.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 Het Ravijn met mooie overwinning winterstop in

Datum: 20-12-2021

7.31 uur - De waterpolodames van Het Ravijn moesten zaterdag 18 december nog een competitiewedstrijd spelen, voordat ook zij aan de winterstop/kerstvakantie konden beginnen. Daarvoor moest de ploeg van Wicher Diallo wel afreizen naar Eindhoven, waar in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion de dames van PSV de tegenstanders waren.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Roelien Rensen en Celeste Nijland clubkampioenen Acro SVH/Fysion 2021

Datum: 13-12-2021
 
10.35 uur - Op zaterdag 11 december organiseerden SVH/Fysion de onderlinge wedstrijden van de acrogym in gymzaal de Kruidenwijk in Nijverdal. Na een lange tijd mochten de acro teams weer laten zien wat ze in huis hadden. Helaas dit jaar wel zonder publiek i.v.m. de huidige corona maatregelen. Gelukkig heeft het thuisfront wel mee kunnen genieten, want het uitzenden via de livestream was een groot succes! 
0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN niet bij de les

Datum: 06-12-2021

16.35 uur - Het was een roerige week binnen het voetbal. Maandag besloot de KNVB de speelronde van dit weekeinde uit te stellen wegens de geldende coronaregels. Nadat woensdag bleek dat aan de regels niets veranderd zal gaan worden heeft de KNVB besloten hun maatregelen door te trekken naar het einde van het jaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

v.v. Hellendoorn verlengt contract met hoofdtrainer Bart Benneker

Datum: 22-11-2021

10.57 uur - Bart Benneker is ook volgend seizoen trainer/coach van v.v. Hellendoorn 1. Bart Benneker, die in juni dit jaar zijn trainersdiploma UEFA A / TC-I heeft behaald, is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer bij v.v. Hellendoorn. De samenwerking tussen Bart en voetbalvereniging Hellendoorn verloopt uitermate goed en tot ieders volle tevredenheid.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN - Hellendoorn uitgesteld

Datum: 19-11-2021

11:15 uur - Het is zaterdag. De mooiste dag van de week. De gemeente is de hele week in de weer geweest om het hoofdveld in tiptop conditie te brengen. De weersomstandigheden zijn goed. Het affiche is prachtig en de spelers hebben er zin in. Toch is het helemaal niets deze zaterdagmiddag. Het is ijzingwekkend stil als de 22 hoofdrolspeler aan de aftrap staan. De overheid heeft namelijk besloten dat er bij amateurwedstrijden geen publiek is toegestaan. Die paar honderd man rondom een voetbalveld in de buitenlucht heeft namelijk totaal geen gevaar op besmetting anders dan dat mensen elkaar bewust in elkaar gezicht gaan hoesten. Een werkelijk waar totaal idiote maatregel.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys wint lastige uitwedstrijd in Enter

Datum: 08-11-2021
10.55 uur - Hulzense Boys speelde afgelopen zaterdag de zevende competitiewedstrijd in Enter tegen Enter Vooruit. Een duel tussen twee ploegen die de afgelopen jaren veel boeiende en spectaculaire wedstrijden tegen elkaar gespeeld hebben. Voor de toeschouwers dus een duel om naar uit te kijken.
0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Kloosterhaar

Datum: 05-11-2021

10.47 uur - Gelukkig loopt de ziekenboeg bij SVVN 1 leeg. Dit was zaterdag, naast de drie punten uiteraard, de grootste winst. De zesde speelronde leverde de derde winst op. De tegenstander was Wilhelminaschool. De eerste helft ging redelijk gelijk op en ook de stand was in evenwicht. In de tweede helft gaf SVVN gas en sleepte het terecht de overwinning binnen. Het veldspel hield niet altijd even veel over, maar dat is te verklaren door gebrek aan automatismen die er vanzelf gaan komen als de ploeg fit wordt en blijft.

0 reactie(s)

Lees meer... »