Lenteconcours Hellendoorn

Datum: 23-02-2018

15:05 uur - In de voorjaarsvakantie is er traditiegetrouw weer het Lenteconcours in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor in Hellendoorn. Veel combinaties zowel paarden als pony’s zullen hun opwachting maken om een rondje te springen in de mooie nieuwe accommodatie. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Juliana’32

Datum: 22-02-2018

7.46 uur - Afgelopen zaterdag ging het eerste elftal met 3-0 onderuit op het kunstgras in Almelo in de uitwedstrijd tegen koploper Oranje Nassau. In de eerste helft ging de thuisploeg effectiever om met de kansen en ging zodoende met 2-0 rustten. Direct na rust werd door ON de wedstrijd vrijwel direct in het slot gegooid en mocht SVVN doelman Michiel Middelesch dankbaar zijn dat het slechts 3-0 werd. SVVN kon daar één afgekeurd doelpunt tegenover zetten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Basisscholentoernooi bij Valley Bucketeers

Datum: 20-02-2018

13.20 uur - Op woensdag 28 februari  organiseert basketbalvereniging The Valley Bucketeers weer het jaarlijkse basketbaltoernooi voor alle basisscholen in de gemeente Hellendoorn. Er is weer veel animo voor het toernooi, maar liefst 40 teams zullen strijden om de beste basketbalploeg van de gemeente te worden!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Succesvolle dag voor turnsters C-selectie

Datum: 18-02-2018

21.17 uur - Zaterdag 17 februari 2018 had de C-selectie (6e divisie) hun plaatsingswedstrijd in Westerhaar. Via deze wedstrijd konden zij zich plaatsen voor de finale op 21 april in Nieuwleusen. Helaas konden Lianne Deijk, Marit Pultrum en Sumayyah niet aan deze wedstrijd deelnemen in verband met blessures en ziekte. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN 1 onderuit in Almelo

Datum: 18-02-2018

18:31 uur - Voor het eerste elftal stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Oranje Nassau in Almelo op het programma. De koploper ON had tot nu toe slechts één wedstrijd verloren en laat dat nu net de heenwedstrijd in Nijverdal tegen SVVN geweest zijn. SVVN won destijds verrassend met 3-2 van de topfavoriet voor de titel in de 3de Klasse D.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Onnodig verlies De Zweef

Datum: 18-02-2018

18:21 uur - Een onnodige nederlaag (1-2) voor De Zweef, dat zich in de eerste helft op werklust en inzet liet overtroeven en in de tweede helft ondanks harder werken, niet bij machte was op het slechte veld een vuist te maken. Bovendien nog een penalty miste, waarmee de slechte vorm nogmaals werd onderstreept. BWO vierde de overwinning als een kampioenschap.

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys naar De Esch in Oldenzaal

Datum: 15-02-2018

14:12 uur - Waar veel clubs het afgelopen weekeinde geen verplichtingen hadden moesten er ook enkele clubs uit het District Oost wel aantreden in het carnavalsweekend. Hulzense Boys en De Esch waren beiden een ploeg die wel ergens om speelden. Hulzense Boys bekerde thuis tegen FC Winterswijk en verloor helaas met 1-3, waardoor de ploeg is uitgeschakeld voor de beker. De Esch speelde thuis de inhaalwedstrijd tegen Enter Vooruit en ook zij verloren. Het werd in Oldenzaal 2-4 voor de ploeg uit Enter. Zaterdag krijgen beide ploegen de kans zich te revancheren, als ze elkaar ontmoeten in Oldenzaal.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Opnieuw succesvol turnweekend voor A-Selectie

Datum: 12-02-2018

09:09 uur - Zaterdag 10 februari was de A-Selectie op twee verschillende wedstrijden. In Wierden werd er gestreden om een plek in de regiofinale van de 4e divisie. In Doetinchem de strijd voor de doorstroming naar de landelijke wedstrijden 3e divisie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Podiumplaats voor beide teams Ritmische Gym Fysion op eerste voorronde

Datum: 12-02-2018

08:59 uur - Op zaterdag 10 februari hebben twee teams Ritmische Gym van Fysion deelgenomen aan de eerste plaatsingswedstrijd voor groepen Ritmische Gymnnastiek in de twee divisie in Zuid-Laren.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Verkiezing Overijsselse Amateurclub van start

Datum: 08-02-2018

11.44 uur - €1000,- voor de meest maatschappelijk betrokken sportclub van Overijssel. Hiermee willen de provincie Overijssel en Sportservice Overijssel het belang van sport voor de samenleving onderstrepen. Vanaf 8 februari 2018 kunnen Overijsselse amateurclubs zich inschrijven om deel te nemen aan de verkiezing Amateurclub van het jaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys naar koploper tweede periode

Datum: 22-02-2018

13.41 uur - Zaterdag 24 februari gaat het eerste elftal van Hulzense Boys op bezoek bij Enter Vooruit. De ploeg uit Enter is matig aan het seizoen begonnen, maar heeft de weg naar boven inmiddels gevonden. Het is bezig aan een indrukwekkende reeks van overwinningen, want de laatste zes competitiewedstrijden werden allemaal in winst omgezet. De laatste nederlaag van Enter Vooruit dateert alweer van 18 november, kortom de ploeg verkeerd in een grote vorm.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Belangrijke overwinning voor Hulzense Boys

Datum: 22-02-2018

7.32 uur - Het eerste elftal van Hulzense Boys moest zaterdag 17 februari naar Oldenzaal om daar aan te treden tegen De Esch. Vorig seizoen kwamen beide ploegen elkaar tegen in de eerste klasse, dit seizoen is de tweede klasse het strijdtoneel voor beide verenigingen. Bij beide ploegen zijn er dit seizoen de nodige mutaties in de selectie en beide ploegen zijn te vinden in de middenmoot van competitie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Eremetaal voor Hertruiters bij Regiokampioenschappen

Datum: 19-02-2018

8.25 uur - Dit weekend werden de laatste rubrieken voor de Regiokampioenschappen dressuur gereden in Emmeloord. Er waren negen combinaties van PSV Hertruiters die zich hiervoor geplaatst hadden. Zij zetten allemaal hun beste beentje voor en dat leverde ook eremetaal op.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Team Wijnen voor de 2e keer winnaar van biljarttriatlon

Datum: 18-02-2018

21.11 uur - De 29e editie van de Hellendoorn Biljarttriatlon, georganiseerd door biljartvereniging De Gezelligeit, is gewonnen door Team Wijnen. Het biljarttrio rond kopman Willem Wijnen was ongenaakbaar. Het drietal stond na de eerste ronde nog op de tweede plaats, net achter De Ster. De laatste drie partijen werden echter klinkende overwinningen voor Bernard Heerdink (driebanden), Willem Wijnen (bandstoten) en Martijn Roeloffzen (libre).

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 wint in doelpuntenfestijn ruim van TOP

Datum: 18-02-2018

18:28 uur - Afgelopen zaterdag speelde NKC’51 de streekderby in Vroomshoop tegen het inmiddels gedegradeerde TOP. Wegens omstandigheden moest de ploeg Ryanda Ditsel en Anne-Mink ter Harmsel missen, zij werden prima vervangen door Lisanne Verheij en Nils Brok. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Oranje Nassau

Datum: 15-02-2018

21.35 uur - Als de weergoden het toe laten (en daar hebben we goede hoop op) dan is er aanstaande zaterdag weer actie te verwachten op de groene velden in en rondom Nijverdal waar als het goed is bijna alle teams van SVVN weer in actie zullen komen. Zo ook ons eerste elftal.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De Zweef gaat het weer proberen

Datum: 13-02-2018

08:45 uur - De Zweef gaat zondag opnieuw proberen een competitiewedstrijd te voetballen. Door afgelastingen is daar dit jaar nog niet veel van terecht gekomen. Tegenstander dit weekeinde is BWO uit Hengelo.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 ook te sterk voor MIA

Datum: 12-02-2018

09:05 uur - Na drie overwinningen op rij had NKC’51 de flow te pakken. Deze week was het zaak om revanche te nemen op MIA en te kijken of de ploeg nog naar de derde of misschien tweede plek kon klimmen. In de eerste wedstrijd werden de Nijverdallers in de tien minuten voor rust eraf geschoten en  werd  uiteindelijk terecht verloren met 27-21.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Twee keer oranje voor Hertruiters

Datum: 12-02-2018

08:52 uur - Dit weekend ging Malika Elshof van PSV Hertruiters met haar pony Silver King naar Dalen. Hier reed zij dressuur in de klasse M2 categorie D. Zij reed een nette proef en ze kreeg 191 punten van de jury wat goed was voor een eerste prijs in de klasse M1/M2.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys ontvangt zaterdag FC Winterswijk in bekerduel

Datum: 06-02-2018

15.17 uur - Zaterdag 10 februari speelt het eerste elftal van Hulzense Boys het bekerduel tegen FC Winterswijk. Op Sportpark Smidserve in Hulsen staat daarmee een heuse bekerkraker op het programma. Het betreft hier de 1/16 finale van het bekertoernooi van de KNVB District Oost.

0 reactie(s)

Lees meer... »