Dames 1 en Heren 1 van Het Ravijn starten met bekerwedstrijden om de KNZB beker

Datum: 25-01-2021

8.23 uur - Ze mogen weer, de waterpolodames- en heren van Het Ravijn. Nu de regering in haar wijsheid heeft besloten dat de Olympische sporten weer mogen opstarten zijn de Ravijn teams dat ook weer voorzichtig gaan doen. De komende weken werken beide teams een bekercompetie af.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Erik Zandstra nieuwe hoofdtrainer Hulzense Boys

Datum: 18-12-2020

8.48 uur - Erik Zandstra is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Hulzense Boys. De 33-jarige oefenmeester uit Borne volgt Tim Engbers op bij de ploeg uit Hulsen, die momenteel uitkomt in de tweede klasse H zaterdag. Zandstra komt over van de huidige zondaghoofdklasser Longa’31 uit Lichtenvoorde, waar hij bezig is aan zijn 4e seizoen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

René de Visscher ook volgend jaar hoofdtrainer SVVN

Datum: 09-12-2020

11.40 uur - Het zijn vreemde tijden. Vorig seizoen werd de competitie in een vroeg stadium afgebroken en kon er niet op de gewenste manier afscheid worden genomen van trainer Julian op den Dries. De nieuwe trainer, René de Visscher, begon op 1 juli voor het seizoen. Al snel kreeg hij te maken met beperkingen, opgelegd door het RIVM, voornamelijk buiten het voetbalveld. Het bekeravontuur werd geen succes en SVVN begon met een zware nederlaag.

0 reactie(s)

Lees meer... »

De 12 uur van Ultra-Arenda

Datum: 02-12-2020

15:30 uur - Arenda Könnecke liep dit jaar in februari de 100 km op de baan in 8 uur en 54 min (5:21 min/km oftewel 11.2 km/u). Ze kwalificeerde haar hiermee voor het Nederlands team om op het WK Winschoten te lopen in september, echter deze werd afgelast. Afgelopen zondag wilde ze meedoen met de 3 Bruggen ultraloop in Kampen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

36e Triathlon Holten op 2 en 3 juli 2021

Datum: 30-10-2020

18.47 uur - De datum voor de 36e editie van de Triathlon Holten, die dit jaar vanwege het coronavirus werd afgelast, is bekend. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli 2021 is Holten weer een weekend lang het middelpunt van de triathlonwereld. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Gerrit Verschoor erelid bij Rksv de Zweef

Datum: 27-10-2020

08:29 uur - Tijdens de digitale Algemene Ledenvergadering van De Zweef is Gerrit Verschoor benoemd tot erelid. Iedereen was het roerend eens met het voorstel van het bestuur om Verschoor deze titel te verlenen voor het feit dat hij al bijna 40 jaar zonder onderbreking voor de club actief is. Gerrit is een man op de achtergrond, wars van publiciteit en huldeblijken. “Geef mij maar een hamer in m’n handen en dan ben ik tevreden”. 

1 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 Het Ravijn wint streekderby van Swoll 1894. Heren 1 Het Ravijn wint nipt in eigen huis van Polar Bears.

Datum: 12-10-2020
11:33 uur - Zoals van tevoren werd verwacht heeft het Dames 1 waterpoloteam van Het Ravijn zaterdagavond in het Zwolse zwembad "De Vrolijkheid" overtuigend met 3-22  weten te winnen van de dames van Swoll 1894. Daarmee heeft het team van trainer-coach Wicher Diallo zich weer ruimschoots weten te herstellen van de 7-22 nederlaag die ze opliepen in de openingswedstrijd  van het Eredivisie waterpolo seizoen tegen het Goudse Widex/GZC-Donk vorige week in het eigen thuisbad Het Ravijn.
0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys wint ruim van Den Ham

Datum: 11-10-2020

12.41 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van Hulzense Boys voor het eerst in haar bestaan op een vrijwel leeg Sportpark Smidserve. Tegenstander was buurman Den Ham, een club die over het algemeen ook behoorlijk wat supporters meeneemt naar uitwedstrijden. Gelukkig was er een livestream waardoor supporters van beide ploegen de wedstrijd alsnog konden volgen. De kwaliteit van deze stream was overigens prima, iets waar de club trots op mag zijn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Klinkende resultaten voor Hertruiters

Datum: 05-10-2020

10.47 uur - Afgelopen week waren er prijzen met springen in IJsselmuiden en Wierden en reden leden van de Hertruiters zich in de prijzen met mooie dressuurproeven in Rijssen en Heeten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC '51 klimt naar tweede plaats na winst op Ritola

Datum: 05-10-2020

10.31 uur - Zaterdag speelde NKC ‘51 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Ritola. Beide ploegen stonden vooraf op zes punten. Voor NKC ‘51 was het dus zaak om te winnen en daardoor aansluiting te houden met de bovenste plaatsen. Bij verlies moet er weer naar onderen worden gekeken. De weersomstandigheden waren alles behalve gunstig door de regen en wind, ook kwam daarbij dat er door de aangescherpte maatregelen geen publiek meer welkom is bij de wedstrijden. Om 16:00 floot het prima leidende scheidsrechtersduo voor het eerst. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

De waterpoloërs(sters) van Z&PC Het Ravijn starten voorzichtig op met bekerwedstrijden om de KNZB beker

Datum: 18-01-2021

8.16 uur - Nu de regering heeft bepaald dat er weer een begin mag worden gemaakt met de topcompetities van de olympische sporten, maken Heren 1 en Dames 1 van Z&PC Het Ravijn zich ook weer voorzichtig op. Dat doen de teams volgende week met bekerwedstrijden om de KNZB beker.  

0 reactie(s)

Lees meer... »

Bart Benneker verlengt contract bij v.v. Hellendoorn

Datum: 12-12-2020

11:03 uur - Bart Benneker is ook volgend seizoen de trainer van v.v. Hellendoorn heren 1. De samenwerking tussen Bart en voetbalvereniging Hellendoorn verloopt uitermate goed en tot ieders volle tevredenheid.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Niels Kolkman nieuwe hoofdtrainer De Zweef

Datum: 05-12-2020

11.10 uur - Niels Kolkman is met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer van De Zweef mannen 1. Hij volgt Rutger Wijkman op, die onlangs zijn vertrek aankondigde. Zowel bestuur als technische commisie zijn blij met deze aanstelling.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Rutger Wijkman stopt aan einde seizoen bij De Zweef

Datum: 05-11-2020

8.50 uur - Trainer Rutger Wijkman stopt aan het einde van het seizoen als trainer van mannen zaterdag 1 bij De Zweef. Wijkman is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club. Hij begon als trainer van het nieuwe zaterdag 1 en was ook de eerste man toen zondag 1 verhuisde. Onder zijn leiding neemt De Zweef in de derde klasse een toppositie in.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Erik Heuver neemt na 12 jaar afscheid van De Zweef: “Tis is mooi ewes…...”

Datum: 27-10-2020

08:34 uur - Na 12 jaar heeft Erik Heuver op maandag 26 oktober afscheid genomen als voorzitter van voetbalvereniging De Zweef. Dat gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering in een leeg clubgebouw en voor zo’n veertig digitaal aanwezige leden. Een door Corona zeer bijzondere vergadering. De taak van Heuver wordt overgenomen door Richard Benneker, die unaniem werd verkozen. 

 
0 reactie(s)

Lees meer... »

9 keer Hertruiters aan de kop

Datum: 12-10-2020

11:37 uur - Er zijn dit weekend weer prachtige resultaten geboekt door de leden van de Hertruiters!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Het zit SVVN niet mee in de derby van Nijverdal

Datum: 12-10-2020

11:28 uur - Zaterdag 10 oktober was DE derby van Nijverdal. SVVN tegen DES dus. Een zeer bijzondere editie. Er was bij deze wedstrijd geen publiek toegestaan. Een naargeestig aanblik op het Sportpark Groot Lochter. Waar naast enkele bestuursleden van beide clubs en stewards van SVVN alleen pers welkom was. En die waren er. In grote getallen. Een unicum in de historie van de derby is dat deze wedstrijd live te zien was op het YouTube kanaal van RTV Oost. Vele supporters zaten thuis aan de buis gekluisterd of in de kroeg (dat mag dan weer wel) deze wedstrijd te volgen.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Live uitzending derbywedstrijd SVVN-DES via RTV Oost

Datum: 08-10-2020

9.34 uur - RTV Oost zal as zaterdag de derby SVVN-DES live gaan uitzenden! De live-stream is beschikbaar via het Youtube kanaal van RTV Oost: https://www.youtube.com/user/RTVOost

0 reactie(s)

Lees meer... »

Winst heren en verlies dames Het Ravijn

Datum: 05-10-2020

10.42 uur - De waterpolocompetitie in de Eredivisie is na een half jaar, het afgelopen weekend weer van start gegaan. Eindelijk mocht er weer gewaterpolood worden, al was het wel zonder publiek . Dit in verband met de regels rondom corona die vorige week door de overheid zijn vastgesteld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN tankt zelfvertrouwen tegen VV Mariënberg

Datum: 05-10-2020

8.22 uur - De teams zijn één voor één het veld op gekomen en de wedstrijd VV Mariënberg 1 – SVVN 1 staat op het punt van beginnen. Slechts een handjevol officials van beide clubs zijn getuige van deze wedstrijd. Een troosteloze ambiance derhalve. Vanuit SVVN kant is er geen cameraman en fotografe aanwezig. U zult het dus met dit ooggetuigenverslag moeten doen.

0 reactie(s)

Lees meer... »