Heren Het Ravijn verliezen in Amersfoort

Datum: 19-04-2021

10.54 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn hebben zich zondagmiddag in Amersfoort geen goede dienst bewezen door de wedstrijd tegen Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort met 13-10 te verliezen. Volgens aanvoerder Lars Gottemaker lag dat aan het feit dat de eerste twee parten te veel fouten in de verdediging werden gemaakt en het ontbreken van de scherpte in de wedstrijd. De ploeg van Ron Loos kan de competitie nog wel met een goed gevoel afronden.  

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zaterdag 24 april YuManRace Clubtour bij v.v. DES

Datum: 17-04-2021

09:37 uur -  Zaterdag 24 april organiseert de Activiteitencommissie van v.v. DES (Acom) in samenwerking met de organisatie van de YuManRace een Obstacle Run voor de jeugdleden  van v.v. DES. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het jeugdpakket Corona van de gemeente Hellendoorn. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Korfbal spelochtend

Datum: 09-04-2021

0 reactie(s)

Lees meer... »

Heren Het Ravijn spelen dit weekend een dubbele competitieronde. Dames spelen voorlopig niet

Datum: 06-04-2021
13:49 uur - Zaterdag 10 en zondag 11 april komen respectievelijk de herenteams van UZSC en ZVL 1886 naar Nijverdal. Beide wedstrijden beginnen zowel zaterdag als zondag om 15:00 uur.  De waterpolodames van Het Ravijn zijn klaar met de competitie en kunnen zich gaan voorbereiden op de play-off wedstrijden om het landskampioenschap van Nederland.
0 reactie(s)

Lees meer... »

Zweten en zwoegen rondom de diepe zandkuil door junioren v.v. Hellendoorn!

Datum: 04-04-2021

09:38 uur - De  juniorenteams van onder de 15 t/m 19 van v.v. Hellendoorn zijn nog wekelijks volop aan het trainen en regelmatig worden er andere activiteiten georganiseerd. Zo ook afgelopen zaterdag. Mede dankzij stimulering vanuit de gemeente Hellendoorn kon v.v. Hellendoorn in samenwerking met MoodStudios DRW te Nijverdal de juniorenteams een leuke alternatieve activiteit aanbieden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Meisjesvoetbal leeft bij v.v. Hellendoorn

Datum: 29-03-2021

9.01 uur - Meisjesvoetbal leeft bij v.v. Hellendoorn. Dit werd afgelopen zaterdag nog eens bevestigd. Maar liefst 85 meisjes in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kwamen af op de meisjesvoetbalochtend van v.v. Hellendoorn, georganiseerd door Kim Mijnheer en Femke Ronhaar. Alle meisjes waren welkom, leden maar ook vriendinnetjes, nichtjes en buurmeisjes.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Resultaten waterpolodames en -heren van Het Ravijn

Datum: 22-03-2021

8.55 uur - De Eredivisie waterpoloteams van Het Ravijn hebben er een speelweekend opzitten met verlies en winst wedstrijden. Zaterdagmiddag 20 maart verloor het Dames 1 team in Zaandam met 10-4 van de ZV De Zaan vrouwen. De waterpolo heren van Het Ravijn hadden in Nijverdal de heren van ZV De Zaan op bezoek. De bezoekende ploeg ging er met de winst vandoor.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Winst voor Dames 1 Het Ravijn, verlies voor Heren 1

Datum: 15-03-2021

9.08 uur - De waterpolodames van Het Ravijn hebben zaterdagmiddag 13 maart in het Pieter van den Hoogenband bad in Eindhoven een verwachte 7-14 overwinning behaald op het damesteam van PSV. De waterpoloheren van het Ravijn verloren in Alphen aan den Rijn met 12-9 van AZC, dat door die winst na een week weer de koppositie op de Eredivisie ranglijst van de Ravijners overneemt.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nijverdallers van start in Global Solidarity Run

Datum: 10-03-2021

06:13 uur -  In het weekend van 20 maart vindt de Global Solidarity Run plaats; een virtuele ultraloop. In dit evenement dienen de deelnemers in hun eigen omgeving zes uur hard te lopen. Nederland vaardigt voor dit evenement een mannen –en vrouwen team af. Bijzonder is dat twee Nijverdallers onderdeel uitmaken van deze afvaardiging en zij gaan beiden proberen een zo groot mogelijke afstand te noteren. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Korfbal spelochtenden in maart en april 


Datum: 03-03-2021

11.35 uur - Wil jij graag weten hoe je moet korfballen? Kom dan langs op één van onze spelochtenden!

0 reactie(s)

Lees meer... »

Robin Holt Dienstverlening nieuwe hoofdsponsor SVVN

Datum: 18-04-2021

9.49 uur - SVVN heeft midden in de voetbalarme corona-periode vandaag een nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. Robin Holt Dienstverlening heeft een sponsorcontract voor maar liefst 6 jaar getekend met de 3e klasser. "Het is geweldig dat in deze tijd een nieuwe hoofdsponsor instapt. En dat voor zo’n lange periode. Dit geeft een boost aan onze vereniging", zegt voorzitter Peter van der Linde van SVVN.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Verlies en winst waterpolo heren Het Ravijn in dubbel competitieweekend

Datum: 12-04-2021
08:24 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn speelden dit weekend een dubbele competitieronde met twee thuiswedstrijden in de Eredivisie waterpolo. Zaterdag 10 april stond de wedstrijd tegen koploper en kampioenskandidaat UZSC op het programma. Deze wedstrijd werd helaas nipt verloren met 7-8. Zondagmiddag waren de heren van het Leidse ZVL te gast in Nijverdal. De Ravijn heren wisten de nederlaag van zaterdag van zich af te spelen en wonnen de wedstrijd met 12-9. Vermeldingswaardig is dat de wedstrijd van zaterdag in zijn geheel werd gekeept door Brent Hofmeijer. Zondag lag keeper Job van As de hele wedstrijd het doel te verdedigen.
0 reactie(s)

Lees meer... »

Triathlon Holten afgelast wegens aanhoudende dreiging coronavirus

Datum: 07-04-2021

7:25 uur - De Triathlon Holten, die op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli zou worden georganiseerd, gaat niet door. Dat geldt eveneens voor de Vivera Run en overige side events gerelateerd aan de Triathlon Holten. De 36e editie van het internationale topsportevenement is, net als vorig jaar, afgelast vanwege de aanhoudende dreiging van het coronavirus.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ludieke paastraining op sportpark De Voordam

Datum: 04-04-2021

09:43 uur - Het eerste elftal van v.v. Hellendoorn heeft de jongste jeugd een fantastische start van het Paasweekend bezorgd. Zaterdag organiseerde het eerste elftal voor de pupillen tussen de 6 en 13 jaar een Paastraining. Maar liefst 170 jongens en meisjes kwamen af op de voetbalochtend.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Resultaten waterpoloërs Het Ravijn

Datum: 29-03-2021

9.57 uur - De waterpolodames van Het Ravijn hebben zaterdag 27 maart de laatste thuiswedstrijd in de reguliere eredivisiecompetitie nipt verloren. Het werd in zwembad Het Ravijn een 9-10 overwinning voor De Ham uit Krommenie. De heren van Het Ravijn hadden een vrij weekend. Zij moesten aanvankelijk naar Krommenie om een wedstrijd te spelen, maar vanwege een corona uitbraak bij het herenteam van De Ham is deze wedstrijd afgelast en wordt waarschijnlijk op een later tijdstip alsnog gespeeld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Nieuwe Hoofdsponsor v.v. Hulzense Boys

Datum: 26-03-2021

9.33 uur - Corona drukt een zware stempel op verenigingen in Nederland. Sportief is het een enorm gemis dat er nauwelijks gesport kan worden in teamverband. Ook voor v.v. Hulzense Boys, een club met een hechte ledenschare met rood-wit hart, wordt het samen sporten en napraten in de kantine met een drankje erbij erg gemist. Financieel staat de club er momenteel nog goed voor, mede dankzij een aantal acties die door en voor leden van de club zijn opgezet. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Meisjes voetbalochtend bij v.v. Hellendoorn

Datum: 16-03-2021

09:04 uur - Op zaterdag 27 maart wordt er een meisjes voetbalochtend georganiseerd op sportpark De Voordam. Deze voetbalochtend is speciaal bedoeld voor meisjes van 6 t/m 13 jaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jeugd v.v. Hellendoorn beleeft veel plezier aan mixtoernooi

Datum: 14-03-2021

9.52 uur - De jeugd van v.v. Hellendoorn heeft afgelopen zaterdag volop genoten van het mixtoernooi. Binnen elke leeftijdscategorie werden er mix-teams gevormd van alle jongens en meisjes van de teams uit de betreffende leeftijdscategorie. Als eerste was het de beurt aan de jeugd onder de 8 tot en met onder de 11 jaar, die wedstrijdjes 6 tegen 6 speelden.

2 reactie(s)

Lees meer... »

Heren Het Ravijn beloond met koppositie; dames verliezen thuisduel

Datum: 08-03-2021

8.16 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn speelden het afgelopen weekend een dubbele competitieronde. Zaterdag 6 maart speelden de mannen van trainer-coach Ron Loos een thuiswedstrijd tegen de heren van ZPB H&L Productions. Deze werd overtuigend met 16-6 gewonnen. Zondagmiddag 7 maart stond in Borculo de streekderby tegen Schuurman BZC op het programma. Ook dat werd een winwedstrijd. De Nijverdallers stapten met een 9-14 overwinning het water van zwembad 't Timpke uit.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Ravijnheren belonen hard werken met drie punten in Gouda

Datum: 01-03-2021

8.56 uur - De waterpoloheren van Z&PC Het Ravijn hebben zaterdag 27 februari in Gouda in de competitiewedstrijd tegen Widex/GZC-Donk met hard werken drie punten weten te bemachtigen. De Ravijndames hadden een weekend vrijaf en komen in het eerste weekend van maart weer in het water.

0 reactie(s)

Lees meer... »