Vertrek Anton Wennemers bij De Zweef

Datum: 09-12-2019

10:39 uur - Vorig seizoen kondigde Anton Wennemers aan dat hij zou stoppen als hoofdtrainer/coach bij De Zweef Zo1. Ondanks de wens van bestuur, technische commissie en spelersgroep dat hij zou blijven, vond Wennemers dat er een andere trainer voor de groep zou moeten komen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN neemt “afscheid” van Julian op den Dries

Datum: 09-12-2019

8.21 uur - De wegen van SVVN en hooftrainer Julian op den Dries gaan na dit seizoen scheiden. Er is besloten het aflopende contact niet te verlengen. Julian is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van SVVN 1. Vorig seizoen eindigde hij met SVVN achtste in de 3de Klasse.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdseizoen heren Fysion van start

Datum: 06-12-2019

08:16 uur - Het wedstrijdseizoen voor de herenselectie van Gymsport vereniging Fysion Nijverdal is vandaag officieel begonnen! Martijn van den Berg, jeugd 5e divisie niveau 11 turnde zijn eerste plaatsingswedstrijd District Oost van de KNGU in Enschede.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters scoren goed dit weekend

Datum: 02-12-2019

8.26 uur - Ook dit weekend gingen meerdere leden van PSV Hertruiters op pad met hun paard of pony. Er werden weer mooie resultaten behaald: Wendy Hulsink – Bergman kwam in Hardenberg aan de start met haar paard Incredible. Ze reed twee proeven in de klasse L2 dressuur. De jury was onder de indruk en beloonde deze met 215 en 216,5 punten en daarmee stond ze royaal bovenaan in beide proeven.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sterke tweede helft bezorgt NKC'51 zege tegen SKF

Datum: 02-12-2019

8.17 uur - Na het verlies van vorige week tegen Mid-Fryslân speelde NKC’51 haar eerste uitwedstrijd van het zaalseizoen tegen SKF in Veenendaal. NKC’51 ging dus met forse cijfers onderuit tegen de Friezen, maar ook SKF, dat evenals Mid-Fryslân Hoofdklasse speelt op het veld, verloor haar wedstrijd tegen KV Drachten. De taak voor de Nijverdallers om zich te revancheren en de eerste punten van het seizoen binnen te halen in deze zware competitie. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

v.v. Hellendoorn heeft het contract van heren 1 hoofdtrainer Bart Benneker verlengd

Datum: 30-11-2019

9.51 uur - Bart Benneker is ook het volgende seizoen de trainer van v.v. Hellendoorn heren 1. De samenwerking tussen Bart en voetbalvereniging Hellendoorn verloopt uitermate goed en tot ieders volle tevredenheid. Bart is bezig aan het tweede seizoen als hoofdtrainer en we zijn er blij mee dat we het contract hebben verlengd met opnieuw een jaar. Ook het contract met assistent-trainer Hugo Kok is met een jaar verlengd. Hugo werkt al lang met Bart samen en ze vullen elkaar goed aan. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 komt tekort tegen sterk Mid-Fryslân

Datum: 26-11-2019

14.45 uur - Afgelopen zaterdag speelde NKC’51 de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Op papier zou het een hele moeilijke klus worden om de punten in Nijverdal te houden, aangezien Mid-Fryslân op bezoek kwam, dat in de hoofdklasse uitkomt op het veld. Een zwaar te klaren klus, maar echter niets is onmogelijk. Door een geslaagde eerste seizoenshelft van het veld, waar NKC’51 de tweede plaats bezet, stapte de ploeg van Gert Schorn daarom met goede moed het veld op. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hulzense Boys verslaat Sparta en pakt koppositie

Datum: 25-11-2019

11.14 uur - Onder het genot van een najaarszonnetje speelden Hulzense Boys en Sparta Enschede afgelopen zaterdag hun negende competitiewedstrijd en de eerste wedstrijd van de tweede periode. Het betrof een heuse topper in de tweede klasse, aangezien Hulzense Boys voorafgaand aan het duel tweede stond met slechts een punt meer dan nummer drie Sparta.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Clubkampioenschappen G.V. Fysion Nijverdal afdeling Gym en Trampolinespringen

Datum: 25-11-2019

11:06 uur - Op zaterdag 30 november houdt gymnastiekvereniging Fysion Nijverdal haar jaarlijkse clubkampioenschappen voor de actieve turn- en springleden in sporthal de Kruidenwijk. Ruim 120 leden zullen verdeeld over twee wedstrijdrondes aan de turnwedstrijd deelnemen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN krijgt De Esch op bezoek

Datum: 21-11-2019

9.48 uur - In de eerste ronde van de KNVB-beker was SVVN zaterdag op eigen veld een maatje te klein voor zondag 2de Klasser SV Schalkhaar. Na een 0-2 ruststand vond SVVN door middel van een doelpunt van Marvin Thomas de aansluiting. Echt spannend werd het echter nooit. Twee prachtige treffers van de gasten zorgden voor een 1-4 nederlaag en dus een einde aan het bekeravontuur voor dit seizoen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Mooie scores Hertruiters

Datum: 09-12-2019

8.26 uur - Dit weekend mochten Jip Ottes en Berber Nijland van PSV  Hertruiters aan de start verschijnen voor de finale van de dressuurcompetitie in Almelo. Beide dames waren al meerdere keren succesvol geweest tijdens de selectiewedstrijden. Berber was de jongste deelnemer en haar pony Sunny Boy de kleinste pony. Ze gingen als eerste van start en zetten meteen mooie punten neer. Ze behaalden 198,5 en 195 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

NKC'51 niet opgewassen tegen Drachten

Datum: 09-12-2019

8.16 uur - Zaterdag speelde NKC’51 haar tweede achtereenvolgende uitwedstrijd. Een pittig duel tegen het goede KV Drachten stond op het programma. Drachten wist net als NKC’51 uit de eerste twee wedstrijden van de competitie twee punten binnen te halen. Eerder in het veldseizoen speelde NKC’51 al tegen Drachten, deze wedstrijd ging echter kansloos verloren. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Voorwaarts

Datum: 05-12-2019

06:58 uur - Terugkijkend op de dag van zaterdag begint een repeterend verhaal te worden. In Almelo bij een degradant uit de 2de Klasse kwam SVVN op voorsprong tegen Oranje Nassau. SVVN had de kans om de voorsprong te vergroten. Vlak voor rust incasseert SVVN de gelijkmaker. Vlak na rust kijkt SVVN zelfs tegen een tegenstand aan. In de 83ste minuut maakt SVVN de gelijkmaker. Hierna drukt SVVN wel, maar krijgt ON de beste kans op drie punten. Het gelijke spel is een goede afspiegeling van de wedstrijd, maar er had meer ingezeten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Zevende gelijkspel voor SVVN

Datum: 02-12-2019

8.21 uur - Voor de wedstrijd van dit weekend ging het eerste helft naar Almelo om daar hun krachten te meten met Oranje Nassau. ON degradeerde vorig seizoen uit de 2de Klasse terwijl het een seizoen daarvoor nog kampioen werd in de 3de Klasse. Ze zijn dus beetje te klein voor het tafellaken, maar te groot voor het servet. Na negen wedstrijden hadden ze in Almelo waarschijnlijk wel een betere seizoenstart verwacht, maar in ieder geval gehoopt.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Noé Raamsman & Danique Fokkert Clubkampioenen G. V. Fysion Nijverdal 2019

Datum: 01-12-2019

10.48 uur - Op zaterdag 30 november jl. hield gymnastiekvereniging Fysion haar jaarlijkse clubkampioenschappen voor de actieve turnleden in sporthal de Kruidenwijk. Ruim 150 leden hebben die dag aan de wedstrijden deelgenomen. Vanaf 09.30 uur mochten alle recreatie meisjes van start samen met de jong talent turnen. De deelnemer met de hoogste score van de hele wedstrijd werd de clubkampioen van Fysion. Alle leden deden een greep naar de felbegeerde wisselbeker.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij ON in Almelo

Datum: 28-11-2019

9.28 uur - Iedereen die zaterdag aanwezig was, was getuige van een alleraardigste wedstrijd van SVVN. Vooral in de eerste helft betaalde het voetbal zich uit in enkele zeer goede kansen en daarbij ook nog wat goede mogelijkheden. Tegen de verhouding in kwam koploper De Esch vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Na de thee was de wedstrijd minder amusant en kreeg de formatie uit Oldenzaal de kans op de 0-2 die wellicht de wedstrijd in het slot had gegooid.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Overijsselse zwemkampioenschappen korte baan succesvol verlopen

Datum: 25-11-2019

21.24 uur - De Overijsselse zwemkampioenschappen korte baan, die het afgelopen weekend en in het weekend van 16 en 17 november in Het Ravijn zijn georganiseerd, zijn een groot succes geworden. De organisatie was in handen van de zwemcommissie Oost van de KNZB in samenwerking met Het Ravijn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hoge punten voor Hertruiters

Datum: 25-11-2019

11.09 uur - Dit weekend waren er weer spring- en dressuursuccessen voor leden van PSV Hertruiters. Marilyn Roelofs maakte dit weekend haar debuut in de klasse L2 dressuur met haar pony Pogging’s Soraya. En dat was een groot succes: met maar liefst 231 punten behaalde zij de eerste prijs in de categorie D/E.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN beloont zichzelf in blessuretijd

Datum: 25-11-2019

8.24 uur - Met twee competitienederlagen en een nederlaag afgelopen zaterdag in de beker tegen SV Schalkhaar kwam De Esch vanuit Oldenzaal naar Nijverdal. De Esch is koploper in deze klasse en heeft de ambitie om snel terug tekeren naar de 2de klasse van waaruit het vorig seizoen degradeerde.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters in de prijzen

Datum: 18-11-2019

10.57 uur - Dit weekend gingen leden van PSV Hertruiters weer op pad met hun viervoeters naar verschillende wedstrijden. In Mariënheem was een indoor springconcours. Hier was Maaike Hulshof met haar pony Jolly heel succesvol. Ze sprong een hele snelle foutloze ronde in het progressief springparcours klasse B categorie AB en mocht de eerste prijs ophalen.

0 reactie(s)

Lees meer... »