Nické Miskotte van de Hertruiters wint finale van de Almelose Ruiterdagen

Datum: 27-06-2022

11.05 uur - Nické Miskotte wint met Kacie Vitade  finale M2 dressuur van de Almelose ruiterdagen. Ze wist de eerste prijs te bemachtigen door  een  gemiddelde van 204.5 te rijden.  Ze wist zich voor de finale te plaatsen door  drie keer de eerste en een keer een  tweede prijs te winnen in de voorgaande proeven.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Veel kampioenen van PSV Hertruiters bij Pinksterdressuur 't Oale Spoor

Datum: 07-06-2022

9.45 uur - Tijdens het pinksterweekend was er dressuur voor paarden en pony’s in manege ’t Oale Spoor in Hellendoorn. Ook was er voor de kleinsten bixie dressuur en springen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wederom prijzen voor de leden van de Hertruiters dit weekend!

Datum: 23-05-2022

08:56 uur - In Almelo was er afgelopen weekend een dressuur wedstrijd voor de paarden en de pony`s. Maggy Roelofs won met haar Nova Girl een tweede prijs met 199 punten en een vierde prijs met 198 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Waterpoloheren Het Ravijn gaan voor de finale om het landskampioenschap

Datum: 23-05-2022

08:40 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn hebben het geflikt: de finale van de strijd om het landskampioenschap halen. De Nijverdalse heren deden dat in twee wedstrijden. Vrijdag 20 mei werd mede halve finalist ZV De Zaan met 12-6 verslagen, zaterdag 21 mei werd in het Aquarijnbad van Alphen aan den Rijn met 9-10 van de Zaanse ploeg gewonnen, waardoor de finale een feit was. Tegenstander in die finale is Polar Bears, dat eveneens in twee wedstrijden de heren van ZVL 1886 wist te verslaan: met 12-11 en 11-11, waarna de Edese ploeg de strafworpen beter wist te nemen en de wedstrijd in Leiden met 14-16 naar zich toetrok. Het beloven spannende wedstrijden te worden. De "Polar Beren" werden in 2007 voor het laatst landskampioen. De Ravijnheren hopelijk komend weekend voor het eerst.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Hardenberg

Datum: 19-05-2022

9.10 uur - Op het scheiden van de markt boekte SVVN toch nog een zege in een derby in het seizoen 2021/2022. Het was een prachtige en terechte overwinning op De Zweef. SVVN maakte direct de achterstand goed in de eerste helft en kwam vroeg in de tweede helft op voorsprong. Deze voorsprong werd niet meer weg gegeven en zo mocht SVVN drie punten toeschrijven na een 2-1 overwinning. Als kers op de taart groeide de voorsprong naar plek vijf naar zeven punten met nog drie wedstrijden te gaan. Mocht SVVN dus zaterdag weer weten te winnen dan is de vierde plaats zeker.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Heren Het Ravijn plaatsen zich in twee wedstrijden voor halve finale play-off om Landskampioenschap

Datum: 16-05-2022

13.18 uur - Wat in de halve finale in de strijd om de KNZB beker niet lukte, is de heren van Z&PC Het Ravijn in de kwartfinale van de play-offs wel gelukt: UZSC uit Utrecht in twee wedstrijden verslaan. De ploeg van trainer-coach Zeno Reuten won vrijdagavond in het eigen Ravijnbad met 12-9 van de bezoekende ploeg, en speelde zaterdagavond in het Krommerijn zwembad in Utrecht met 10-10 gelijk.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Benauwde zege in matige wedstrijd

Datum: 12-05-2022

10:15 uur - Afgelopen dinsdag werd er een compleet programma afgewerkt in de 3de Klasse D. De 22ste speelronde werd gespeeld en dat betekende voor SVVN een uitwedstrijd naar Voorwaarts V. Een doordeweekse wedstrijd tussen twee dorpsderby’s door, maar zeker zo belangrijk. Want ook in deze wedstrijd zijn er drie punten te verdienen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Tiental SVVN morele winnaar in derby

Datum: 09-05-2022

10.52 uur - Zaterdag werd voor het eerst sinds 3 november 2018 weer op Sportpark Gagelman dé derby van Nijverdal gespeeld. De omstandigheden waren geweldig. Veel publiek genoot van de zon en de activiteiten op en rond het veld. Wel was het veld knetterhard door de droogte zodat de bal nogal stuiterde over het veld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN maakt enige doelpunt maar speelt gelijk

Datum: 02-05-2022

9.13 uur - Zaterdag speelde SVVN een thuiswedstrijd tegen ASV’57. De belangen in dit duel waren divers. SVVN wil winnen om de vierde plaats vast te houden terwijl ASV de punten hard nodig heeft in hun strijd tegen degradatie. Het was ook weer de wedstrijd tussen de twee trainers tegen hun vorige club. Er vond een scheidsrechter wijziging plaats. Arnhem was klaarblijkelijk niet ver genoeg en daarom mocht de heer Dik Hendriksen invliegen vanuit Dodewaard.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Het licht staat op groen!

Datum: 25-04-2022

10.26 uur - Voorafgaande aan de wedstrijd v.v. Hellendoorn – SVVN (3-1) is het “laatste bouwhek” geplaatst, als symbolisch startsein voor de grootscheepse verbouwing van de kleedkamers. Edwin Hannink (verantwoordelijk bestuurslid accommodatie) heeft samen met de recent benoemde voorzitter Rikjan Schuttevaar de handeling uitgevoerd, nadat beide dank en vertrouwen uitspraken richting de projectteamleden en de bouw- en installatie partijen.  

0 reactie(s)

Lees meer... »

Het seizoen eindigt in Rouveen

Datum: 13-06-2022

08:25 uur - SVVN heeft gisteren de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. In de eerste ronde van de nacompetitie ging SVVN met 3-1 onderuit bij SC Rouveen en op die nederlaag was weinig op aan te merken.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt Bruchterveld

Datum: 26-05-2022

9.05 uur - Ondanks dat SVVN zeker niet zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde, deed het uitstekende zaken in de uitwedstrijd tegen Hardenberg’85. Het werd 0-1 en Jimmy Scharphof was de matchwinner. SVVN kan door dit resultaat de vierde plaats niet meer ontgaan. Als kers op de taart kan die vierde plaats nog recht geven op de nacompetitie voor promotie naar de 2de Klasse. Kwalificatie daarvoor kan zaterdag al worden bewerkstelligd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Heuvelrit Menclub Helderse Voerluu

Datum: 23-05-2022

08:52 uur - Zondag 29 mei is het eindelijk weer zo ver! De Helderse Voerluu organiseren weer een prachtige rit. De Heuvelrit zal om 10 uur vertrekken van de Hofmansweide in Hellendoorn. Rond 12.30 uur zullen de menners weer op de Hofmansweide zijn voor wat lekkers voor mens en dier. De Lemeler zangers vermaken hier een ieder met leuke muziek.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN wint ook zijn matige wedstrijden en is bijna zeker van nacompetitie

Datum: 23-05-2022

08:36 uur - SVVN ging zaterdag op bezoek bij Hardenberg’85. Het is voor de Nijverdallers de verste uitwedstrijd en dan wordt er ook nog om 15:15 uur afgetrapt. Slechts een handjevol supporters had de moeite genomen om af te reizen. Ook bij het thuisfront was de animo voor deze wedstrijd zeer klein zodat deze wedstrijd op een sfeerloos Sportpark Baalderveld werd afgewerkt.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Springwedstrijd georganiseerd door de Hertruiters bij `t Oale Spoor in Hellendoorn

Datum: 16-05-2022

13.25 uur - PSV de Hertruiters heeft afgelopen weekend 13-15 mei een prachtig springevenement georganiseerd bij manege `t Oale Spoor. Drie dagen springruiters vanuit het hele land en met alle vrijwilligers en het mooie weer was het genieten op het terrein van `t Oale Spoor. De eerste twee dagen kwamen de paarden in actie en op zaterdag was het tijd voor de pony`s.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Vierde plaats bijna zeker na zege in derby

Datum: 16-05-2022

13.13 uur - Zaterdag speelde SVVN de laatste derby van het seizoen 2021/2022. Het was een thuiswedstrijd tegen De Zweef. De gasten hebben nog kampioensambities. Zij staan twee punten achter op koploper Oranje Nassau, dus is het zaak dat zij de laatste vier wedstrijden winnen en dan hopen op een misstap van de Almeloërs. SVVN staat op de vierde plaats en heeft vijf voorsprong op de nummer vijf. De vierde plaats betekent mogelijk deelname aan de nacompetitie als de derde periode gewonnen wordt door VV Hellendoorn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen Hertruiters

Datum: 09-05-2022

11.04 uur - Dressuur: Silke Pot reed met Matcho in Markelo op zondag 8-5-2022 een dressuurwedstrijd, ze reed twee proeven en won beide proeven met 208,5 en 203,5 punten. Melissa Eshuis heeft met Forest Fire meegedaan aan de dressuurwedstrijd op zaterdag 7-5- 2022 in Balkbrug in de klasse M1/M2. Ze werd daar eerste met 195.5 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN fietst samen naar het Doktersbos

Datum: 05-05-2022

9.01 uur - SVVN 1 liet zaterdag twee punten liggen in de thuiswedstrijd tegen nummer voorlaatst ASV´57. Het zal aan het eind van de rit moet blijken hoe duur dit puntverlies is. Niet dat SVVN overtuigend beter was dan de Aadorpers. Gescoord werd er wel door SVVN, maar de scheidsrechter zag niet dat de bal ruimschoots de doellijn was gepasseerd. Zo bleef het 0-0. SVVN blijft op de vierde plaats staan en vergroot zelfs de voorsprong op nummer vijf wat nu vier punten is. Wel sluiten nu DES en VV Bruchterveld aan bij VV Bergentheim en hebben zij gedrieën 27 punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN krijgt ASV'57 op bezoek

Datum: 29-04-2022

07:50 uur - Met nog zeven wedstrijden voor de boeg is de competitie in de eindfase aan het belanden. En juist op het einde worden de prijzen verdeeld. Dat SVVN niet mee doet om de hoofdprijs, dat was voor aanvang van deze competitie al bekend. Het verschil met de top drie is immens. Ook zaterdag kon SVVN niet stunten tegen een top drie ploeg. SVVN kwam nog wel op voorsprong en kreeg de kans op 0-2. Vlak voor rust werd het gelijk en uiteindelijk won VV Hellendoorn in de tweede helft met 3-1 van SVVN.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN delft onderspit in Hellendoorn

Datum: 25-04-2022

10.19 uur - SVVN ging zaterdag op bezoek bij VV Hellendoorn. Vele SVVN supporters hadden de weg naar Sportpark De Voordam gevonden om hun team aan te moedigen in deze lastige uitwedstrijd. Hoewel het verschil op de ranglijst slechts één plaats is, is het verschil in punten gigantisch. Hellendoorn is nog volop in de strijd om de titel. Maar er is een achterstand op de koploper dus zij kunnen zich geen puntverlies permitteren. SVVN hoopt plaats vier vast te houden wat aan het einde van de rit mogelijk deelname aan de nacompetitie betekend.

0 reactie(s)

Lees meer... »