VV Rigtersbleek – SVVN

Datum: 29-11-2022

14.04 uur - Aanstaande zaterdag gaat het eerste elftal op bezoek in Enschede bij VV Rigtersbleek. Afgelopen zaterdag verdedigde SVVN door hard werken in ondertal een voorsprong en wist door met 3-2 te winnen van VV Bruchterveld de drie punten in eigen huis te houden. De doelpunten kwamen deze middag van Jimmy Scharphof, Alwin Zigterman en Teun Bakhuis. Wel verloor SVVN deze middag Craig Post en Patriz Loohuis die beide met tweemaal geel vroegtijdig de douches konden opzoeken.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslagen Heren & Dames Het Ravijn

Datum: 28-11-2022
11.13 uur - De KNZB beker ronde is exit voor de heren van Het Ravijn. In de kwartfinale ging de Nijverdalse ploeg in Zaandam bij ZV De Zaan roemloos met 18-14 onderuit, waardoor het bekertoernooi er voor de Nijverdallers opzit. Na een 17-10 opleving vorige week in eigen huis tegen ZPC Amersfoort in de competitie, wisten ze dat zaterdag niet uit te bouwen en zakte het team in de bekerwedstrijd, collectief mentaal weer door haar hoeven.
0 reactie(s)

Lees meer... »

Bruchterveld komt naar Groot Lochter

Datum: 24-11-2022

08:01 uur - Zaterdag 26 november speelt SVVN weer een thuiswedstrijd. Onze tegenstander heet VV Bruchterveld. Afgelopen zaterdag wist SVVN een 0-3 achterstand tegen De Esch goed te maken. Treffers van Tygo Vliek, Teun Bakhuis en Martijn ter Steege zorgden ervoor dat de punten op die middag gedeeld werden. Elke puntje is er één en het is zaak punten te blijven pakken want het staat allemaal nog zeer kort op elkaar.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN komt terug van schier onoverbrugbare achterstand

Datum: 21-11-2022

9.00 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN een thuiswedstrijd tegen het Oldenzaalse De Esch. De Esch degradeerde vorig seizoen en speelt dit seizoen vooral gelijk. Daarom is er voor hen slechts plaats in de middenmoot. SVVN boekte vorige week haar tweede overwinning wat een beetje lucht schepte zodat de nummer vier van vorig seizoen een beetje afstand van de onderste plaatsen kan nemen.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Thijs Eshuis wint de Nationaal Indoor Salland in het 60 cm springen

Datum: 14-11-2022

8.20 uur - Thijs Eshuis heeft met Sproet het Nationaal Indoor Salland gewonnen. Thijs sprong mee in de klasse AB in het 60 cm en voor de stijl had hij 85 punten waarmee hij won. De wedstrijden werden gehouden in Mariënheem.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hardloopweekend Haarle, ondanks iets tegenvallende deelname, geslaagd!

Datum: 10-11-2022

13.01 uur - De Haarlerbergtrail van zaterdag 5 november trok veel lopers uit de regio, maar ook uit andere delen van het land (Groningen, Rotterdam, Schagen enz.) kwamen duurlopers deze kant op om de Sallandse Heuvelrug te bedwingen. Door een extra, wat kortere afstand toe te voegen - naast de gebruikelijke 22 en 30 km kon er nu ook een 16 km trail worden gelopen - hoopten we de 200 deelnemers te kunnen passeren. We bleven echter steken op het aantal van vorig jaar: ruim 150.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslagen Het Ravijn

Datum: 08-11-2022

9.03 uur - De ellende is nog niet over voor de heren van Het Ravijn. De gifbeker is blijkbaar nog niet voldoende leeggedronken. Zaterdagavond werd er in Alphen aan den Rijn met 9-8 verloren van lijstaanvoerder AZC. Een nipt verlies voor de ploeg van trainer-coach Zeno Reuten waar mee te leven viel.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN krijgt deksel op de neus

Datum: 07-11-2022

11.22 uur - SVVN speelde afgelopen zaterdag haar tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Het was de gastheer van VV Bergentheim. Beide ploegen zijn niet echt goed aan het seizoen begonnen. Bergentheim haalde tot nu toe slechts vijf punten terwijl SVVN het met drie punten nog slechter doet. Dit terwijl beide ploegen hun vizier toch echt op het linker rijtje hebben staan. Dan wordt toch tijd dat er eens punten gepakt gaan worden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Volker-Wessels - Teunis Holterberg MTB Tocht

Datum: 31-10-2022

11.11 uur - Op zaterdag 12 november 2022 organiseert de Nijverdalse fietstourclub FTC CC’75 
de NTFU-klassieker  “VolkerWessels - Teunis Holterberg ATB-Tocht”.
In samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten is er een uitdagend parcours 
van 35km en 55km over de Sallandse Heuvelrug uitgezet.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN verliest van scherper DES

Datum: 31-10-2022

11.00 uur - In de vijfde speelronde van de derde Klasse D stond weer de derby van Nijverdal op het programma. Ondanks dat op deze dag de wintertijd in zou gaan waren de omstandigheden zomers. Het kwik ging deze middag ruim over de 20 graden heen en toen de zon er eenmaal doorkwam was het zelfs warm te noemen. Beide ploegen zijn niet bepaald goed aan het seizoen begonnen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jip Ottes heeft de dressuurcompetitie in Almelo gewonnen!

Datum: 28-11-2022

11.18 uur - Jip had zich al geselecteerd voor de grote finale van de dressuurcompetitie in Almelo door twee voorwedstrijden goed te rijden. In de grote finale was ze samen met haar pony Cor de beste van alle klasses die reden op deze dag, en dan ben je de grote winnaar! Jip Gefeliciteerd. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN knokt zich in ondertal naar overwinning

Datum: 28-11-2022

11.07 uur - Een vreemde gewaarwording afgelopen zaterdag op Sportpark Groot Lochter. Waar de laatste maanden serene rust heerst tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal schalde nu harde muziek uit de boxen. Dit met dank aan Alexander Meijers die de zaak weer aan het lopen heeft gekregen en aan onze nieuwe omroeper. Kevin Hoop moest zich haasten van zijn andere vrijwilligerswerk bij de HOI maar hij was ruim op tijd om de microfoon ter hand te nemen en deed dit met verve. Tot zover de bijzaken op deze zaterdagmiddag want alles draait uiteraard om het voetbal.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dressuurwedstrijd in de manege Oale Spoor in Hellendoorn

Datum: 21-11-2022

9:01 uur - Afgelopen weekend werden er  dressuur wedstrijden gereden  in manege `T Oale Spoor  georganiseerd door de Hertruiters. Van vrijdag tot en met zondag kwamen er zowel pony`s als paarden op verschillende niveaus in actie. Ook leden van de ponyclub deden hier aan mee: Sophie, Melissa ,Maura ,Maaike, Jasper, Thijmen, Silke, Linde, Maura en Puck kwamen hierbij op het erepodium. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslag Heren Het Ravijn

Datum: 21-11-2022

Eindelijk!  Daar was ie dan. De tweede overwinning van de waterpoloheren van Het Ravijn. De zesde competitiewedstrijd leverde die zo gewenste overwinning op. Zaterdagavond in eigen huis werd ZPC Amersfoort met 17-10 verslagen en kon de ploeg van trainer-coach Zeno Reuten drie punten bijschrijven, waardoor de Nijverdallers een plek stegen op de ranglijst en met 6 punten uit 6 gespeelde wedstrijden de achtste plek op de ranglijst bezetten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN wint ondanks VAR moment

Datum: 14-11-2022

06:46 uur - Afgelopen zaterdag ging het eerste elftal van SVVN op bezoek in Hengelo bij Wilhelminaschool. Ondanks dat de twee clubs niet veel voor elkaar onder doen weet SVVN opvallend vaak te winnen. Een overwinning die de groenwitten nu zeer goed kunnen gebruiken. Na de eerste speeldag werd er vier keer op rij verloren wat maakt dat SVVN bij de onderste clubs staat in de competitie. Wilhelminaschool staat daar waar iedereen ze verwacht: In de middenmoot.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Wilhelminaschool

Datum: 10-11-2022

12.50 uur - SVVN ging afgelopen zaterdag in een thuiswedstrijd in de slotminuten tegen VV Bergentheim onderuit. Bergentheim benutte wel een kans terwijl SVVN dit naliet. Zo blijft SVVN in de hoek zitten waar de klappen vallen en heeft het slechts drie punten weten te bemachtigen. Geluk bij een ongeluk is dat er wel kansen worden gecreëerd. De kans dat het kwartje de andere kant op gaat vallen is dan ook zeer aanwezig.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen de Hertruiters

Datum: 07-11-2022

11.27 uur - Bibi van Geldere, Jip Ottes en Berber Nijland stonden op het podium bij de wedstrijden afgelopen weekend, ze komen allen uit voor de Hertruiters. Bibi ging naar een dressuur wedstrijd in Hardenberg en ze reed mee in de klasse L1. Ze behaalde met 188 punten een tweede prijs. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN krijgt Bergentheim op bezoek

Datum: 02-11-2022

11.13 uur - Ondanks dat we al in november zitten speelt SVVN vandaag pas haar tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Dit komt uiteraard omdat de competitie uit een oneven aantal bestaat en SVVN al van vrije speelronde heeft kunnen genieten. Het hoge woord is eruit. Bij alles wat SVVN een warm hart toedraagt zal ‘genieten’ niet meteen het eerste woord zijn dat in hun hoofd komt de eerste vier wedstrijden in ogenschouw genomen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Een ongekend warme en prachtige 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop

Datum: 31-10-2022

11.04 uur - Het was echt een groot feest in het centrum van Holten. Het begon al fantastisch met de Sans-Online 6 km op zaterdagavond. De snelste dame was Fleur Baljet met 22:27 minuten en de snelste heer was Bram Koppenaal met een tijd van 19:18 minuten. Het vuurwerk, de lampjes in het donker, de uitgelichte gekleurde bomen en tot slot een afterparty met DJ Rudi maakt het feestje compleet. 'We zijn bijzonder blij over de Nightrun. We hadden op deze afstand ruim 50 meer deelnemers dan vorig jaar', vertelt Hans Stokvis, voorzitter van de organisatie. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dutch Masters of MTB viert jubileum met spectaculaire editie

Datum: 26-10-2022

11.52 uur - De vijfde editie van Dutch Masters of MTB gaat zondag 20 november van start. Om 6.30 uur klinkt in Haarle het startschot van deze ultra-marathon mountainbiken. Het belooft een mooie tocht te worden over een prachtig parcours waar je alles kunt geven. “Met hoogteverschillen en uitdagende singletracks vind ik de Dutch Masters of MTB echt de mooiste ultra-marathon van Nederland”, aldus tweevoudig winnaar Gerben Mos. 

0 reactie(s)

Lees meer... »