Hertruiters doen het afgelopen week weer goed met dressuur en springen

Datum: 05-06-2023

12.04 uur - Vrijdag gingen Livv en Romé Schoppink naar Markelo voor een dressuurwedstrijd . Livv werd daar twee keer eerste en Romé een keer eerste en  een tweede plaats. Sophie ter Haar ging met beide pony’s naar Lattrop voor haar tweede wedstrijd van de Meyboomcompetitie. Met GoldStar haalde ze in de M1 193 en 188,5 punten. Dat leverde een eerste prijs en een tweede prijs op. Met Londen haalde ze 207,5 en 215,5 punten dat resulteerde in twee eerste prijzen. Hiermee heeft Sophie zich met Londen geplaatst voor de finale op 14 juli. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jeugd Het Ravijn sluit seizoen succesvol af

Datum: 01-06-2023

9.25 uur - De zes beste ploegen van de Nederlandse Eredivisie in de leeftijdscategorie onder 17 jaar streden op zaterdag 27 en zondag 28 mei om de landstitel. De meisjes deden dat in Ede. De nummers 1 en 2 uit de reguliere competitie waren vrijgeloot voor de kwartfinale, waardoor de meisjes van ZPC Het Ravijn direct waren geplaatst voor de halve finale. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN ontvangt 30 mei voor de nacompetitie Be Quick uit Zutphen

Datum: 30-05-2023

9.43 uur - Vanavond ontvangt SVVN dus Be Quick uit Zutphen. Voor SVVN is dit een onbekende club. Nooit eerder speelde SVVN een wedstrijd tegen de blauwwitte formatie. Be Quick stapte in 2017 over van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. Meteen werden ze kampioen in de 4de Klasse en herhaalden ze dat huzarenstukje een jaar later in de 3de Klasse.

1 reactie(s)

Lees meer... »

Periode, periode, periodekampioen!

Datum: 29-05-2023

8.30 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN alweer haar laatste competitiewedstrijd van het prachtige seizoen 2022-2023. De reis ging naar Wierden waar Juventa’12 de tegenstander zou zijn. Stond er nog wat op het spel? Jazeker. Bij winst werd SVVN op eigen kracht winnaar van de tweede periode. Nu is het wel zo dat de nacompetitieplek die normaal hieraan verbonden is al een aantal weken geleden werd bemachtigd, maar het zou een ware bekroning zijn op een fantastische tweede seizoenshelft die SVVN heeft gespeeld. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN is going to Brazil. Again!

Datum: 22-05-2023

11.35 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN haar laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen. En wat voor een affiche! Nummer twee en onze gemeentegenoten VV Hellendoorn kwam op bezoek. De Hellendoorners moesten vorige week de titel overlaten aan Rigtersbleek omdat zij zelf thuis verloren van DE Esch en de Bleek wel wist te winnen. VV Hellendoorn staat vast op de tweede plaats en kunnen zich opmaken voor de nacompetitie. 

1 reactie(s)

Lees meer... »

Hertruiters organiseren voorjaarspringen in Hellendoorn

Datum: 16-05-2023

9.26 uur - Agelopen weekend stond in het teken van het voorjaarspringen. De springwedstrijd werd druk bezocht. Donderdag en vrijdag werd er van 8.30-21.00 uur gesprongen door de paarden. Op zaterdag waren de pony's aan de beurt. Gelukkig konden we weer rekenen op veel hulp van onze eigen leden. Dank hiervoor!

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN stelt nacompetitie veilig

Datum: 15-05-2023

12.51 uur - Afgelopen zaterdag ging het vlaggenschip van SVVN op bezoek bij Mariënberg. Beide ploegen hadden hetzelfde doel voor ogen. Plaatsing voor de nacompetitie. Verschil is wel dat het Mariënberg om lijfsbehoud gaat en bij SVVN op promotie. De weersomstandigheden waren zomers te noemen. Het gras was wat aan de lange kant wat het nogal stroef maakte. Ondanks de nodige afwezigen kon SVVN, zoals eigenlijk het gehele seizoen, een goed representatief elftal op de been krijgen. En dus ging iedereen er eens goed voor zitten als scheidsrechter Ferens Groenhuijsen om half drie het startsein geeft voor deze wedstrijd.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen voor de leden van de Hertruiters

Datum: 08-05-2023
 
11.06 uur - Thijmen Hosmar won een tweede prijs met zijn Chokotoff in het 80cm springen. Thijmen deed mee met een springwedstrijd in Zwolle. Melissa Eshuis ging met Joy naar Markelo en deed daar mee aan een dressuurwedstrijd. Ze was twee keer tweede met 204 en 184 punten in de cat. DE in de klasse L1/L2. 
0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN tegen Rigtersbleek

Datum: 01-05-2023

11.00 uur - Prachtig weer, veel publiek en zelfs RTV Oost die op deze wedstrijd was afgekomen. Alle ingrediënten waren afgelopen zaterdag op Sportpark Groot Lochter voor de wedstrijd tussen de nummer drie en één van de competitie. De opmars van SVVN lijkt niet te stuiten. Al elf wedstrijden achter elkaar werd er geen nederlaag geleden door de mannen van René de Visscher. En zo ontwikkelde SVVN zich van degradatiekandidaat naar pole position voor deelname aan de nacompetitie voor promotie.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Leden van de Hertruiters weer op podium met springwedstrijd

Datum: 24-04-2023

10:37 uur - Jip Ottes en Melissa Eshuis wisten het podium te behalen.  Jip Ottes won met haar pony Cor de eerste prijs in het 1.10 m springen in Exloo. Zij waren de snelste foutloze combinatie. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Het is mooi geweest

Datum: 04-06-2023

21.57 uur - Afgelopen zaterdag ging SVVN in het kader van de nacompetitie op bezoek in Zwolle bij Dieze West. Hoewel de thuisclub de beter voetballende ploeg was, ging het de eerste helft aardig gelijk op en kreeg ook SVVN wat kansjes. Vlak voor rust werd verkeerd getaxeerd en schiet Jantje van der Sluis van de gastheren via een verdedigend been in het doel. Hiermee is het verzet gebroken van SVVN. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN door naar kwartfinale nacompetitie

Datum: 01-06-2023

9.17 uur - In het kader voor een plek in de 2de Klasse startte SVVN op dinsdagavond in de eerste met een thuiswedstrijd tegen het Zutphense Be Quick. Een onbekende tegenstander waar SVVN het niet eerder tegen opnam. Be Quick wist de nacompetitie te bereiken door op het sluiten van de markt de 2de periode in de 3de Klasse E te bemachtigen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

v.v. Hellendoorn MO20-1 kampioen in Hoofdklasse

Datum: 30-05-2023

9.36 uur - v.v. Hellendoorn MO20 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de hoofdklasse. Dit is een zeer unieke prestatie in de historie van v.v. Hellendoorn. Afgelopen zaterdag werd de kampioenswedstrijd in en tegen Epe overtuigd met 1-4 gewonnen. Door deze knappe overwinning was het kampioenschap een feit. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Juventa´12 – SVVN

Datum: 25-05-2023

8.39 uur - Zaterdag speelt SVVN haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2022-2023. De seizoen sluiting zal plaatsvinden op Sportpark Het Lage Veld in Wierden waar Juventa’12 ons zal gaan ontvangen. Afgelopen zaterdag wist SVVN definitief de prachtige derde plaats te bemachtigen door ook thuis van VV Hellendoorn te vinden. Al na acht minuten stond SVVN op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Teun Bakhuis en Tygo Vliek. Op driekwart van de wedstrijd scoorde ook derde aanvaller Marvin Thomas een doelpunt.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Prijzen bij de talenten van de Hertruiters

Datum: 22-05-2023

11.21 uur - Jip Ottes ging naar Neede om mee te doen aan springwedstrijd. Zij werd met haar pony Cor eerste en derde in het 1.10m springen en selecteerde zich daarmee voor de finale van de talentencompetitie van Outdoor Gelderland. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dylian Roelofs wint de finale van de Mölkes Rijssense Dressuurdagen

Datum: 16-05-2023

9.21 uur - Vanaf 10 tot en 13 mei werden de Mölkes Rijssense Dressuurdagen verreden.
Nické Miskotte verscheen met haar paard Kacie Vita aan de start in de klasse Z1 wat haar een tweede prijs opleverde en waarmee ze een startplaats behaalde voor de finale. 

Dylian Roelofs bracht haar paard Nova Girl aan de start in de klasse L2 wat resulteerde in twee keer een eerste prijs en plaatsing voor de finale op zaterdagmiddag.0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN reist af naar Mariënberg voor ontknoping

Datum: 10-05-2023

11.11 uur - Na een weekje rust gaan we ons opmaken voor nog drie finales die moeten leiden tot een toetje. Vorige week zaterdag speelde ons vlaggenschip een puike wedstrijd tegen de gedoodverfde titelfavoriet en hield meer dan terecht een punt over aan de thuiswedstrijd tegen Rigtersbleek. Teun Bakhuis schoot met een prachtig afstandsschot de 1-1 eindstand op het bord. Het punt zorgde er zelfs voor dat SVVN uitliep op de concurrentie om plaats drie. Daarlerveen kwam niet in actie en Juventa’12 verloor bij VV Bergentheim. Het verschil met nog drie wedstrijden te gaan is respectievelijk zes en vijf punten.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Waterpolo: Heren- en Damesteam Het Ravijn komen tot de kwartfinale

Datum: 01-05-2023

11.05 uur - Zowel de waterpoloheren als de waterpolodames zijn tot de kwartfinale van de strijd om het kampioenschap van Nederland gekomen. De waterpoloheren wisten hun landstitel niet te prolongeren en stranden na twee wedstrijden tegen kampioenskandidaat GZC-Donk, dat in twee wedstrijden met 15-11 in Gouda en 7-10 in Nijverdal wist door te dringen na de halve finale van de play-offs.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen de Hertruiters

Datum: 24-04-2023

13.40 uur - Dit weekend organiseerde de Hertruiters een dressuur wedstrijd op eigen terrein met voor het eerst een subtopwedstrijd! Frank Hosmar heeft met Aplhaville NOP tijdens de subtopwedstrijd in Hellendoorn zowel de Prix St. Georges gewonnen, als de intermediair 1 proef. Dit met een score van 71,5% en 66,5%.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Hattrick Bas velt Bruchterveld

Datum: 24-04-2023

10:32 uur  - Afgelopen zaterdag ging het eerste elftal van SVVN weer op reis. Dit keer was het reisdoel Bruchterveld. Eind november werd deze wedstrijd in Nijverdal gespeeld en destijds pakte SVVN pas de tweede overwinning van het seizoen en deze verschafte de nodig lucht om wat de laatste plaats weg te komen.

0 reactie(s)

Lees meer... »