Koningsdag in hartje Nijverdal grootse Vrijmarkt

Datum: 21-04-2017

    
13.37 uur - Op Koningsdag, donderdag 27 april wordt het centrum van Nijverdal omgetoverd tot een grootse Nijverdalse Vrijmarkt. Er zijn meer dan 100 aanmeldingen binnengekomen, dus dat belooft een gezellige boel te worden. De vrijmarkt begint om 9.00 uur. 
 
Ga je niets verkopen op de vrijmarkt, maar wil je wel komen rondneuzen: kom dan ook even naar de aubade op het Henri Dunantplein voor de feestelijke opening van Koningsdag. De aubade met een dagopening door burgemeester Anneke Raven begint om 10.00 uur. Na afloop is er een leuke ballonnenwedstrijd voor de kinderen en heeft u de gelegenheid voor het feliciteren van de gedecoreerden. 
 
Hierna starten de activiteiten van de Stichting Bruisend Nijverdal en muziekvereniging Advendo. Op het Henri Dunantplein is de gehele dag van alles te beleven voor jong en oud. In samenwerking met Advendo is een leuk programma in elkaar gezet, met optredens van leden van de Pop Rock Factory en de Nijverdalse band Dustlands in onze mooie muziektent, een boekenmarkt, ballonnenwedstrijd, het rad van avontuur en diverse terrassen om even uit te rusten.  De winkels zijn deze dag ook geopend. Parkeren is gratis. 
 
 
Programma:
09.00 – 15.00 uur: Grote Nijverdalse vrijmarkt in de straten van het centrum
10.00 uur: Opening door burgemeester Raven en aubade i.s.m. Drumbo van Advendo. 
10.15 uur: Oplaten ballonnen door kinderen
10.00 – 18.00 uur: Oranjemarkt Advendo
10.15-14.00 uur: optredens Pop Rock Factory vanuit muziektent
14.00-18.00 uur: optreden Dustlands vanuit muziektent
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: