Mooie 8,5 voor friet van Cafetaria De Meyboom

Datum: 22-04-2017

 

14:28 uur - Het testpanel van de AD Friettest bracht onverwachte bezoeken aan 137 verkooppunten van friet door heel Nederland. Zij kregen vooraf inzage in het eigen resultaat.

Ook werd gelegenheid geboden om daarop te reageren. Cafetaria De Meyboom kwam goed uit de test van het AD en eindigde op plaats 35 met een mooie 8,5 als cijfer.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Henk schreef op 22-04-2017

Helemaal mee eens. Een bijzonder lekker patatje, heerlijk krokant. Probeer ook eens de gehaktbal, bijzonder lekker. Proficiat, ga zo door.

Jos schreef op 22-04-2017

Isis ga ik persoonlijk lieve heen, heerlijke patat, goede snacks en uitmuntende shoarma

Martin schreef op 22-04-2017

Be beste patat van Nijverdal ga zo door buurmannen

Henk schreef op 23-04-2017

@Jos er gaat niks boven Hollandse patat.

peter schreef op 23-04-2017

wat een vreemd maannetje die jos

Anne schreef op 23-04-2017

Zullen we allemaal maar afspreken dat niemand meer gaat reageren op "Jos", ongeacht in welk artikel zijn naam verschijnt, want het is allemaal alleen maar negatief en probeert alleen maar te provoceren. En wat de patat betreft van De Meyboom, die is echt heerlijk.

William S. Burroughs schreef op 23-04-2017

Aan Anne. Dat hoef ik niet af te spreken want dat gaat bij mij van nature. Reageren op zin en het links laten liggen van onzin. Zo is er heel veel wat mij geen ene reet (sorry voor mijn taalgebruik) kan schelen. Sterker nog er zijn zaken waar ik nooit over nadenk laat staan op zal reageren. Dat zou je arrogant kunnen noemen maar in mijn belevingswereld noem ik het gewoon verstandig. Het grote voordeel van deze eigenschap is een oase aan rust in een woestijn vol van onzin. Kortom dat zouden we meer moeten doen. Prettige dag.

Mitis schreef op 23-04-2017

Idd WSB, alleen vrees ik als Jos hier stil blijft hij volledig met zijn eigen leegheid wordt geconfronteerd en dat kan best heel confronterend zijn...

Jos schreef op 23-04-2017

Anne niet iedereen vind dezelfde dingen mooi of lekker. Maar in jouw ogen moet iedereen de patat van Meyboom lekker vinden????? persoonlijk vind ik Ras patat lekker, maar vele anderen niet.

William S. Burroughs schreef op 23-04-2017

De 2 chromosomen ... ze zijn weer ongezouten grappig. X: Persoonlijk vind ik Ras patat lekker, maar vele anderen niet. Y: Waar gaat dit over? X: Isis ga ik persoonlijk liever heen, heerlijke patat, goede snacks en uitmuntende shoarma. Y: Probeer het eens op Tinder. X: ????? (Misschien te flauw voor ongezouten grappig maar deze reactie is dan ook volledig tegen mijn natuur in en zal mij niet weer overkomen) Prettige dag.

Jos schreef op 23-04-2017

geeft niet. reageer ongezouten op de onzinnige en niet correcte reactie van Anne

Uw reactie

Naam:
Bericht: