KiKa Concert 15 juli jl.

Datum: 18-07-2017

08:06 uur - Afgelopen zaterdagavond genoten ruim 250 mensen in het Openluchttheater te Nijverdal van ‘Hans Dijsselhof en zien Twentsche Muzikanten’.‘Je kunt van alles organiseren in dit prachtige theater, maar het staat of valt met de weerstomstandigheden’, aldus Dijsselhof , die als dirigent voor de project orkest stond.

 

Het werd een prachtig avond met hoogstaande Egerländer muziek, humor o.a. door Herman Kampman en Jakob Withaar en veel emotie.Klas H1A van CSG Reggesteyn Noetselerberg zong een lied dat het zelf had gecomponeerd. Opgedragen aan hun overleden klasgenoot eind april. Passend en zeker treffend geprogrammeerd door Dijsselhof. Componist Henk Kleinmeijer werd in het zonnetje gezet voor zijn vele werk voor de blaasmuziek in heel Europa, maar in het oosten van Nederland in het bijzonder.

Hoogtepunten als Carolincka, Machtig mooi Twente en de Twentsche Muzikanten-Polka brachten het publiek op de banken. Met Alte Kameraden, Can you feel the love tonight en Das Trompeten-Echo werd het concert op waardige wijze afgesloten. Volgens velen voor herhaling vatbaar!

Voor KiKa werd en passant €1600 opgehaald. De actie loopt nog.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: