Voor jou, van mij!

Datum: 19-10-2017

07:38 uur - Dat is het thema van de kerkdienst op zondag 29 oktober in de St. Sebastianuskerk in Hellendoorn.Pastor Weldam en het koor Pajoko hebben een viering voorbereid, waarin centraal staat dat je wat voor een ander kunt doen. 

 

Tijdens deze viering worden de folders van de schoenendoosactie uitgereikt. U kunt thuis een schoenendoos vullen met schoolspullen of speelgoed voor kinderen uit  West Afrika, Oost Europa, het Midden Oosten en de kinderen van vluchtelingen in Europa. De gevulde dozen kunt u op zaterdagavond 4 november om 19.00 uur weer inleveren in de kerk of de in week voor 4 november inleveren op de St. Sebastianusschool aan de Bibenstraat in Hellendoorn.

Tovert u een glimlach op het gezicht van een kind?

De wereldwinkel, Stichting Voedselbank Hellendoorn en Vluchtelingenwerk Nijverdal zullen met een standje in de kerk staan. Na afloop van de viering kunt u hier langs lopen voor meer informatie. Neem wat extra geld mee om wat moois te kunnen  kopen of een gift te doen om een goed doel te steunen.

Wij hopen u te ontmoeten op zondag 29 oktober om 9.15 uur in de St. Sebastianuskerk aan de Bibenstraat in Hellendoorn.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: