Successen Hertruiters

Datum: 15-01-2018

8.28 uur - Ook dit weekend waren er weer successen voor leden van PSV Hertruiters. Milou Ekkel ging met haar paard Uvonia van start in Luttenberg in de dressuur klasse M1. Zij won een eerste prijs met 207 punten en een tweede prijs met 200,5 punten. Isolde Asbroek reed haar paard Dalentine in de klasse L1 naar een mooie eerste prijs met 206 punten en een tweede prijs met 220,5 punten.

 
Nické Miskotte deed goede zaken in Raalte. Zij startte haar pony Brouwershaven’s Diva in de dressuur klasse Z1. Hier wist zij met 220 punten de eerste prijs winnen in de klasse Z1/Z2 categorie D/E. Charéna Zandbergen startte haar pony Kendale The Twins in het springen klasse L cat. E in Rijssen. Zij wist beslag te leggen op de eerste prijs in het klassieke parcours.
 
 
Frank Hosmar had een topdag tijdens de tweede selectiewedstrijd van de KNHS-Witte van Moort Paradressuur Trophy voor Jumping Amsterdam in Zuidwolde. Met zijn paard Alphaville N.O.P. won hij twee keer de eerste prijs en met Guetta twee keer de tweede prijs. Ook behaalde hij zijn eerste A-kader score.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: