Stand-Up Comedy I heeft ijzersterke opstelling in De Smidse

Datum: 16-01-2018


16.37 uur - Jeroens Clan, Maarten Westra Hoekzema, Chris Verlaan en Tobi Kooiman maken op zondag 28 januari korte metten met alles wat los en vast zit met hun optreden in De Smidse, gewoon omdat het kan. Deze ras-performers zorgen met hun nietsontziende sketches, bombastische liedjes en messcherpe danspasjes een zere buik van het lachen. En zeg nu zelf, wat is er nu fijner om een lekker middagje te lachten om stand-up comedy?



 
 
 
 
 
Jeroens Clan

Jeroens Clan bestaat uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Al vanaf de brugklas staan ze samen op het podium en brengen grappige, intelligente en scherpe sketches. Wel opletten, want ze gaan razendsnel door hun programma heen! Drie schreeuwerds tegen de grote boze buitenwereld. 
 
 
Maarten Westra Hoekzema

Deze stand up comedian durft het aan: het publiek van De Smidse drie keer van denkrichting laten veranderen in één voorstelling. Hij stond in 1999 in de finale van het ‘Leids Cabaret Festival’ en won in 2004 de prijs ‘Jong Theater Werk op Theater Aan Zee’ voor zijn zelf geschreven monoloog ‘Soms schrik ik van mezelf’. Hij is duidelijk over zijn eigen werk: ‘Een lach na een grap van mij is de ultieme bevestiging. De stilte na een grap een misverstand.’


 
 
Chris Verlaan

‘Ik ben een man in de maak’, zegt Chris Verlaan over zichzelf en weet zichzelf prima te vermaken op het podium met een gitaar. Of er nu twintig of tweehonderd man zit, dat maakt hem niet uit. Open podia, huiskameroptredens en de kleine theaterzalen op de agenda maken hem gelukkig. Deze man brengt hilarische teksten, gebracht met een krakerige stem. Je moet het meegemaakt hebben! 
 
 
Tobi Kooiman

Deze stand up comedian maakt comedy van hoog en intelligent niveau en zal De Smidse verpletteren met materiaal waar menig gearriveerd artiest stik-jaloers van wordt. Kooiman is van oorsprong wiskundige maar staat graag op het podium met stand up comedy. Hij won onder andere het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en brengt vlot gespeelde comedy met goede grappen en een persoonlijk verhaal. Eentje om in de gaten te houden voor de toekomst. 

 
Kaarten Stand-Up Comedy I @De Smidse

Kaarten voor deze dolkomische middag in De Smidse kunt u bestellen op www.zinin.com. Telefonisch mag dat via 0548-624489. Kaarten zelf afhalen bij de theaterkassa is ook mogelijk.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: