ZINiN lanceert eigen magazine

Datum: 15-02-2018

21.49 uur - Op maandag 19 februari verschijnt de allereerste editie van het ZINiN Magazine. Na jarenlang de eigen ZINiN Krant te hebben uitgebracht is een eigen magazine de fraaie volgende stap. Met het magazine geeft ZINiN letterlijk een kijkje achter de schermen.

 
 
De enthousiaste gasten, betrokken vrijwilligers, maatschappelijk betrokken samenwerkingspartners en gepassioneerde medewerkers worden in hun dagelijkse werkzaamheden gevolgd aan de hand van interviews, sfeerverslagen en columns. Het ZINiN Magazine valt in de week van 19 februari op de deurmat.
 


Interviews, sfeerverslagen en columns

ZINiN is veel meer dan alleen een bibliotheek of theater. In de allereerste editie leest men artikelen over de vele producten en diensten die ZINiN biedt en waar de meeste mensen geen weet van hebben. Heracles voetballer Wout Droste vertelt over waarom lezen voor hem belangrijk is, theatertechnicus Niek van Duren wordt een dag gevolgd, inloopspreekuren voor belastingdienst en arbeidsrecht komen aan bod, een speciale column van columnist Özcan Akyol en nog veel meer artikelen die het ZINiN Magazine een leuk en lekker magazine om te lezen maken. 


 
Vanaf 19 februari op de deurmat

Het ZINiN Magazine wordt in de week van 19 februari huis-aan-huis verspreidt in de gemeente Hellendoorn. Wanneer men het magazine niet heeft ontvangen, is deze ook op te halen bij het ZINiN Theater of bij de ZINiN Bibliotheken in Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, Daarle en Daarlerveen. Het ZINiN Magazine is geheel gratis en verschijnt drie keer per jaar.
 

Het eerste exemplaar van het ZINiN Magazine wordt door Bjorn Souverijn (vormgever magazine, rechts op de foto) overhandigd aan Chris Funk (directeur)
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pff schreef op 16-02-2018

Zonde in dit digitale tijdperk, ligt de 20e al in de blauwe bak. Leg die dingen op strategische plaatsen ipv. huis aan huis. Zinin houdt blijkbaar niet van duurzaam.

Han schreef op 23-02-2018

Stond bijzonder veel nieuws in. Not, heb hem helemaal niet ontvangen.

D.J. schreef op 23-02-2018

Han je had die van mij wel mogen hebben maar ze hebben vandaag net de blauwe bak geleegd.

Uw reactie

Naam:
Bericht: