Team Wijnen voor de 2e keer winnaar van biljarttriatlon

Datum: 18-02-2018

21.11 uur - De 29e editie van de Hellendoorn Biljarttriatlon, georganiseerd door biljartvereniging De Gezelligeit, is gewonnen door Team Wijnen. Het biljarttrio rond kopman Willem Wijnen was ongenaakbaar. Het drietal stond na de eerste ronde nog op de tweede plaats, net achter De Ster. De laatste drie partijen werden echter klinkende overwinningen voor Bernard Heerdink (driebanden), Willem Wijnen (bandstoten) en Martijn Roeloffzen (libre).

 
Team Wijnen won vooral door degelijk spel, want opvallend genoeg kwamen de beste partijen op naam van andere biljarters. De beste partij driebanden was voor Jan Meijerink van het Noaberhuus met een weergaloos gemiddelde van 1,500. De beste bandstootpartij was van Reinald Tempert van de Ster met een zeer fraai moyenne van 2,69, terwijl Dinand Kamphuis een prima wedstrijd libre liet zien met een gemiddelde van 3,84. Maar de eerste prijs en de Henk van de Tonne Bokaal was voor Team Wijnen, dat twee jaar geleden ook al winnaar werd. De wisselbokaal werd uitgereikt door Koert Webbink, de zoon van de enige jaren geleden overleden naamgever van de bokaal. 
 
Uitslag Biljarttriatlon Hellendoorn b.v. De Gezelligeit
 
 
 
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: