Open Huis bij Lijfstijl Nijverdal

Datum: 22-02-2018

7.40 uur - Lijfstijl Nijverdal opende in januari officieel haar deuren in sportcentrum Het Ravijn en op Zaterdag 3 maart 2018 is er open huis van 11.00 uur tot 16.00 uur. De afgelopen maanden is er achter de schermen druk gewerkt aan de realisatie van een veelzijdig nieuw onderkomen. De nieuwste apparaten, een mooie oefenzaal en gediplomeerde coaches zijn de ingrediënten voor de nieuwe mogelijkheid tot sportieve ontspanning. Lijfstijl Nijverdal is actief op het snijvlak van sport, bewegen en zorg.

 
 
Lijfstijl Nijverdal biedt zowel fysieke als mentale training en coaching ter verbetering van de leefstijl en met het oog op duurzame gedragsverandering. In samenspraak met de klant worden gezondheidsdoelen bepaald.
 
John en Karin Velnaar van Lijfstijl Nijverdal vertellen: Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter. Daarom vergt leefstijlverbetering inspanning, energie en tijd. Heel vaak zie je korte termijnresultaten. Mensen vervallen weer in hun oude patroon. Wij zetten in op duurzame verbetering. Onze missie is de klant te begeleiden naar een vitaler leven. Ons aanbod is persoonlijke training,kleine groeptrainingen, vitaliteitscoaching, voedingsadviezen en begeleiding bij afvallen. 
 
Ook Sportcentrum Het Ravijn is zeer content met Lijfstijl Nijverdal als huurder in hun prachtige complex.
Wees welkom op onze schitterende locatie voor meer informatie of gewoon om een kijkje te nemen en tot ziens op zaterdag 3 maart.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: