Kom in de voorjaarsvakantie naar het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer

Datum: 23-02-2018

17.06 uur - Het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS in Nijverdal is het beginpunt van je dag uit in de natuur. De Sallandse Heuvelrug biedt bergen aan avontuur en natuur. Je kunt er niet omheen!

 
 
In de voorjaarsvakantie worden weer verschillende activiteiten georganiseerd. Zaterdag 24 februari kunt u ’s avonds mee met de excursie ‘loop naar de maan’. Deze excursie wordt georganiseerd door de sterrenwacht Hellendoorn en Staatsbosbeheer. Woensdag 28 februari is er een bossafari ‘wie durft?’ speciaal voor (groot)ouders en (klein)kinderen. Donderdag 1 maart wordt er hard gewerkt in het BuitenCentrum en kan je, onder begeleiding, een nestkastje in elkaar timmeren. Vrijdag 2 maart een echte CSI. Kom braakballen uitpluizen en ontdek wat de uil gegeten heeft! Zondag 3 maart kunt u nog even een frisse neus halen tijdens ‘de koude neus wandeling’.
 
Natuurlijk is het in de vakantie ook heerlijk om zelf een wandeling te maken door de bossen en over de heide. Of is het weer eens tijd om naar het speelbos te gaan en heerlijk te spelen en ravotten. Kom met de (klein)kinderen een kijkje bij het kabouterpad te nemen.
 
Na een boswandeling is het natuurlijk heerlijk om even bij te komen en op te warmen bij de openhaard in ons restaurant BuitenGewoon Lekker. Kijk ook eens op de website van de Sterrenwacht https://www.sterrenwachthellendoorn.nl/index.php/nl/ voor de activiteiten van de Sterrenwacht in de voorjaarsvakantie.
Voor aanmeldingen: https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/buitencentrum
 
Kortom genoeg mogelijkheden om in de voorjaarsvakantie op pad te gaan.
Het BuitenCentrum is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: