Top van het wielrennen in Oost-Nederland komt 2e Pinksterdag naar de gemeente Hellendoorn

Datum: 15-05-2018

 
21.10 uur - Wielerclub CC’75 Nijverdal organiseert op maandag 21 mei 2018 het district kampioenschap wielrennen voor Oost-Nederland. Sinds begin jaren ’80 wordt dit kampioenschap jaarlijks georganiseerd. Alle categorieën, zowel dames als heren, vanaf de nieuwelingen (15-jarigen) komen in deze wedstrijd aan de start.

De complete top van het wielrennen in Oost-Nederland komt 2e pinksterdag naar de gemeente Hellendoorn. In totaal doen er ongeveer
500 renners mee in verschillende categorieën. Er wordt gefietst vanaf half 9 ‘s morgens tot vijf uur ’s middags. Het is de eerste keer dat dit kampioenschap in het dorp Hellendoorn verreden wordt.
 
Het programma:
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Heldersen schreef op 20-05-2018

Ik zie overal in het dorp Dixi's staan, doet Tom Dumoulin ook mee?

Harry. schreef op 21-05-2018

Moest vanmorgen naar werk voor storing, alle wegen afgesloten. Ben er toch maar tussendoor gegaan. Boze verkeer regelaars toonde geen begrip voor mijn werk. Busje kan ik ook niet buiten parkoer zetten, ben ik niet verzekerd.

Jos schreef op 22-05-2018

ben jij niet verzekerd of het busje?

Lidy schreef op 22-05-2018

Ik begrijp niet dat de gemeente toestaat dat kronnenzommer niet te bereiken is de hele dag. Zit gewoon midden in het het parcours. Oudere bezoekers werden letterlijk het bos in gestuurd je mocht met de rijrichting mee maar was niet te doen op de kruising Noord esweg/ Sanatoriumlaan waar de route van 2 kanten kwam. Slecht geregeld. Houd op zijn minst 1 fatsoenlijke toegangsweg.

gerard schreef op 23-05-2018

Er was ook twee man politie die hadden chaotisch,dynamisch verkeer kunnen regelen vond het wel gezellig druk onder aan de berg. gelukkig niks schokkend gebeurt

Uw reactie

Naam:
Bericht: