Alzheimercafé 30 mei in de Gezelligeit in Hellendoorn

Datum: 22-05-2018

8.57 uur - Het Alzheimercafé Hellendoorn/Nijverdal houdt haar volgende bijeenkomst op woensdag 30 mei in café de Gezelligeit aan de Bibenstraat in Hellendoorn.

 
 
Tijdens het Alzheimercafé op 30 mei is Maurice Kemper te gast en zal het thema “Samen proeven met een snufje koken” centraal staan. Maurice Kemper is kok bij ZorgAccent en schreef het succesvolle kookboek “Koken, net als thuis”.  In het Alzheimercafé gaan we deze avond samen met Maurice een nostalgisch recept uit dit kookboek bereiden. Ook het toetje zal niet ontbreken. Daarna genieten we samen van een lekkere en gezonde maaltijd met lotgenoten en is er om met elkaar in gesprek te zijn en ervaringen uit te wisselen. Overigens is het recept dat deze avond bereid wordt, ook makkelijk zelf thuis te maken.
 
Omdat er inkopen voor deze avond gedaan moeten worden is het wel nodig om u tijdig aan te melden via alzheimer.cafe.hellnijv@gmail.com (geef dan ook even aan met hoeveel mensen u komt). De aanmeldingen sluiten dinsdagavond 29 mei om 23:00 uur.
Let op: Het Alzheimercafé begint deze woensdag om 18.00 uur, vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom.
 
Woensdag:       30 mei 2018
Zaal open:        17:30 uur
Begin:               18:00 uur, we denken het programma omstreeks 20.30 uur af te sluiten
Locatie:             “Café de GEZELLIGEIT”,  Bibenstraat 40, 7447 CL  Hellendoorn
 
 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: