Vijfde editie Koele Koele met Bökkers, Douwe Bob, PACESHIFTERS en meer

Datum: 22-05-2018

12:56 uur - Op zaterdag 8 september zal de vijfde editie van Koele Koele plaatsvinden. Naast de gastheren van Bökkers komen ook grote namen als Douwe Bob en Paceshifters naar het de zandafgraving in Luttenberg. Het festival is een initiatief van de Sallandse rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. Het drukbezochte festival in Luttenberg heeft zichzelf al enkele keren uitverkocht mogen noemen.

 

 

 

Koele Koele groeide in een korte tijd uit van 1500 bezoekers naar 3500 bezoekers. Naast Bökkers, die tevens het festival organiseren en hosten, treden ook Douwe Bob, PACESHIFTERS, Revel In Dimes (USA), Roots Rising en het duo Bökkers en JB Meijers (Common Linnets) die songs van Johnny Cash spelen, op. Vaste huis DJ's Volcano Boys zijn er weer. Dit jaar gecombineerd met de garage DJ's van Candy Says (Bella Hay en Mauro van the Deaf).

 De insteek van Koele Koele is relatief eenvoudig: Een mooi feest in de zandkuil bij het Overijsselse Luttenberg. Een warme nazomerdag met koud bier, barbecue, Bokkers en een aantal te gekke artiesten. "Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de Koele" aldus de band.

 De voorverkoop is begonnen via www.koelekoele.nl



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: