Tafelkeuring vogelvereniging Zang en Kleur

Datum: 21-09-2018

07:22 uur - Vogelvereniging Zang en Kleur afd. Nijverdal/Hellendoorn houdt op dinsdag 25 september een tafelkeuring in het clubgebouw van de PV. Vitesse aan de Veldweg te Nijverdal. Aanvang 19.45 uur.

 

Voor de leden van vogelvereniging Zang en Kleur afd. Nijverdal/Hellendoorn is dit weer de eerste ledenvergadering na de vakantie. Behalve de normale agendapunten is er na de pauze een tafelkeuring

Om alvast te weten of er mooie vogels zijn gekweekt om in te sturen voor de diverse vogelshows is daarom elk jaar weer een tafelkeuring in september. Hier kunnen de leden hun gekweekte vogels laten beoordelen door keurmeesters.

Voor de kleur en postuurkanaries de heer H. Kamp uit Almelo en voor de tropen, parkieten en duiven de heer Brinkman uit Rijssen. Voor de 3 mooiste vogels is er nog een leuk prijsje beschikbaar.

Dus kom allemaal met vogels op deze ledenvergadering.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: