Nick Brinkhuis slaat nieuwe weg in met ‘Jij laat me leven’

Datum: 21-11-2018

09:18 uur - Met z’n nieuwe single ‘Jij laat me leven’ laat Nick Brinkhuis horen dat hij het onderste uit de kan heeft gehaald. Omdat de uit Nijverdal afkomstige zanger een keer iets anders wilde proberen ging hij in zee met Manfred Jongenelis. Vanaf het begin van z’n muzikale carrière ging hij voor de opnames van z’n singles naar producer Frank Verkooyen, maar omdat Nick vond dat z’n nieuwe sound beter tot z’n recht kwam bij Manfred besloot hij over te stappen.

 

 

‘Jij laat me leven’ is geschreven en geproduceerd door Manfred. Vanaf de intro is al te horen dat er gebruik is gemaakt van een aantal life instrumenten waaronder een accordeon en een Spaanse gitaar bespeeld door Marcel Fisser. Bijzonder trots is Nick op de medewerking van Zonzo Basily die op voortreffelijke wijze het gipsy gitaarwerk voor z’n rekening nam. 

 

In de clip wordt de verhaallijn perfect uitgebeeld. ‘Ik ga met een vriendin op stap en wil haar zeggen dat ik meer voor haar voel dan alleen vriendschap. Ik probeer een relatie te beginnen, maar op het laatste moment loopt het in de soep’, verklaart Nick.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 23-11-2018

In kluizenaarskringen gaat een bootleg rond met de titel 'jullie laten ons leven'. Prettige dag.

elke brinkuis schreef op 30-05-2021

hooi Nick ik ben elke brinkhuis en ik woon in Sassenheim en we hebben de de zelfde achter naam en ik ook en ik luister ook jou liedjes elke brinkhuis

Geronimo schreef op 31-05-2021

@Nick Brinkhuis, als ik Elke zo lees, is dat een echte fan. Die mag toch wel een gesigneerd exemplaar verwachten, dacht ik zo.

William S. Burroughs schreef op 31-05-2021

Mag ik u er op wijzen dat dit artikel uit 2018 dateert en dus verre van actueel is. Prettige dag.

Geronimo schreef op 01-06-2021

@WSB, had ik niet gezien, maar daarom mag Elke er in mijn ogen nog wel 1 hebben.

William S. Burroughs schreef op 01-06-2021

Aan Geronimo. Jazeker. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: