Hertruiters succesvol

Datum: 21-01-2019

12.58 uur - Ook dit weekend waren leden van PSV succesvol tijdens verschillende wedstrijden. Bij de dressuurwedstrijd in Wierden op vrijdagavond mochten drie Hertruiters op het podium plaatsnemen. Allen startten ze in de klasse L1/L2 bij de paarden. Milan Elshof won met zijn paard Iris een eerste en een derde prijs met 202 en 194 punten.

 
 
Lotte Bakhuis mocht met haar paard happy Lady twee keer de tweede prijs in ontvangst nemen met 197,5 en 200 punten en Tessa Lemmers won met haar paard Donna een vierde prijs met 195,5 punten.
 
Zaterdag was het de beurt aan de pony’s en behaalde Maaike Hulshof een derde prijs met haar pony in de klasse B categorie A/B.
Amke Pot ging met haar paard Unarijn naar Heeten en won een vierde prijs in de klasse B dressuur met 192,5 punten.
 
Jip Ottes ging zaterdag naar een springconcours in Wezep. Ze reed twee foutloze parcoursen in de klasse L met haar pony River en was daarin de snelste. Daardoor mocht zij de eerste prijs in ontvangst nemen.
 
Luc Eshuis ging met zijn pony Forest Fire naar Bathmen. Hij deed mee in de klasse B categorie ABC springen. Hij reed een mooie ronde en met 75 punten voor de wijze van rijden won hij de derde prijs.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: