Feest bij Body Control Dollen

Datum: 21-03-2019

12:44 uur - Feest omdat er een nieuwe locatie is en omdat Body Control in april 4 jaar bestaat. Zaterdag 30 maart is er een open huis bij de nieuwe locatie manege `t Oale Spoor en u bent van harte welkom om een kijkje te nemen. 

 

Body Control is een veelzijdig sportbedrijf waar je verschillende sportlessen kunt volgen zoals, jazz-dance, bootcamp, STRONG by, hardlooptrainingen en zumba. 

Vanaf 25 maart worden er verschillende open lessen geven voor de Yoga. Hermien heeft de opleiding yoga docent gevolgd en gaat lessen starten voor Vinyasa flow en yin yoga.

Body Control is in april 2015 gestart om de passie van het sporten en les geven te verwezenlijken in een eigen bedrijf. De wens om een vaste locatie was er altijd al en dat is nu dan ook echt geworden. De nieuwe locatie is de manege `t Oale Spoor, boven de kantine bevind de ruimte waar de lessen worden gegeven. Zaterdag 30 maart is iedereen van harte welkom om kennis te maken en de nieuwe locatie te bewonderen. De koffie staat klaar van 10.00-14.00 uur. Daar kunt u ook informatie verzamelen over de lessen. 

Zaterdag 30 maart van 10.00-14.00 uur in manege `t Oale Spoor in Hellendoorn.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: