Kom tot het einde van het seizoen gratis voetballen bij DES

Datum: 21-03-2019

17:41 uur - Het dames- en meisjesvoetbal is uitgegroeid tot een belangrijke tak binnen de voetbalvereniging DES. Alle teams worden begeleid door een professioneel kader.

Prestatie en plezier gaan bij DES hand in hand en dat is ook een grote groep sponsoren niet onopgemerkt gebleven. Materialen en kleding: het ontbreekt de meiden aan niets. Dat alle teams uitstekend presteren mag dan ook geen wonder heten. Hoewel de competitie nog in volle gang is, wordt de blik nu al gericht op het volgende seizoen.

DES komt daarom met een fantastische actie. Meiden die het leuk lijkt om te gaan voetballen kunnen tot de zomervakantie gratis meetrainen én meevoetballen bij DES. Voor meer informatie over deze geheel vrijblijvende actie kan contact worden opgenomen met Harry Kleinjan (06-12296092), of Savio Strik (06-52354925).



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: