SVVN op bezoek bij PH Almelo

Datum: 22-03-2019

7.32 uur - Het eerste elftal van SVVN deed afgelopen uitstekende zaken in Ommen door met 0-1 te winnen bij OZC. De winnende treffer kwam aan het einde van de eerste helft uit een strafschop. Deze werd onberispelijk benut door Roy Mulder. Een belangrijke overwinning voor de groenwitten, want hierdoor en door de resultaten op de andere velden werd er een gaatje geslagen naar de gevaarlijke plaatsen. Sterker nog: SVVN keerde weer terug in het linker rijtje. En dat is zeker gezien het programma een fijne meevaller.

Zaterdag speelt SVVN 1 weer een uitwedstrijd. De reis gaat dan naar het oosten. Almelo is ditmaal het eindstation waar de wedstrijd tegen PH zal worden. Het is zaterdag exact een maand geleden dat beide ploegen elkaar voor het eerst troffen dit seizoen. Een gehavend SVVN speelde na haar mogelijkheden. Op cruciale momenten werd de wedstrijd echter beslist in het voordeel van PH. Het rapport wat PH kan overleggen is indrukwekkend: 16 van de 18 wedstrijden werden gewonnen en de andere twee eindigden in een gelijkspel. Het is dan ook niet de vraag of maar wanneer PH kampioen wordt.
 
Afgelopen zaterdag reeg PH maar weer eens een overwinning aan het totaal. In Hengelo werd met 1-2 gewonnen van Juliana’32. Zaterdag wordt er op Sportpark Schelfhorst te Almelo om 15:00 uur afgetrapt voor de wedstrijd PH tegen SVVN als scheidsrechter de heer Niels Mulder uit Vriezenveen.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geronimo schreef op 24-03-2019

Einduislag was toch 8-1?

Uw reactie

Naam:
Bericht: