SVVN krijgt De Esch op bezoek

Datum: 21-11-2019

9.48 uur - In de eerste ronde van de KNVB-beker was SVVN zaterdag op eigen veld een maatje te klein voor zondag 2de Klasser SV Schalkhaar. Na een 0-2 ruststand vond SVVN door middel van een doelpunt van Marvin Thomas de aansluiting. Echt spannend werd het echter nooit. Twee prachtige treffers van de gasten zorgden voor een 1-4 nederlaag en dus een einde aan het bekeravontuur voor dit seizoen. 

 
 
Met de competitie erbij betekende het de derde opeenvolgende nederlaag voor SVVN. Kanttekening daarbij wel is ook aan de kwaliteit van de tegenstanders in deze serie. Zaterdag komt koploper De Esch naar Nijverdal. De Oldenzalers degradeerden vorig seizoen uit de 2de Klasse. Ze begonnen met een klinkende overwinning in VV Mariënberg met 1-5. Hierna volgde een 1-4 thuisnederlaag tegen VV Hellendoorn. Deze was wel erg geflatteerd. Hierna vierden De Esch vijf overwinningen op rij. De laatste wedstrijd werd echter weer verloren. In Oldenzaal was mededegradant Oranje Nassau met 1-2 te sterk. Ondanks de nederlaag werd toch de 1ste periode binnengehaald omdat ook de concurrentie punten liet liggen. 
 
Door de twee nederlagen is SVVN gezakt naar de 10de plaats. Het verschil tussen de nummer acht en de nummer veertien is slechts twee punten. Voor de laatste wedstrijd in Nijverdal tussen beide moeten we een aantal jaren terug. We schrijven 20 oktober 2012 toen deze wedstrijd voor het laatst gespeeld werd. SVVN won toentertijd met 2-1. Het was voor SVVN uiteindelijk niet genoeg om degradatie af te wenden. 
 
Zaterdag begint de wedstrijd tussen SVVN en De Esch om half drie. Scheidsrechter is de heer Rudolf Wolterink uit Haarle. Pupil van de week is Mees Kamphuis. Mees is acht jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO9-1. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: