Clubkampioenschappen G.V. Fysion Nijverdal afdeling Gym en Trampolinespringen

Datum: 25-11-2019

11:06 uur - Op zaterdag 30 november houdt gymnastiekvereniging Fysion Nijverdal haar jaarlijkse clubkampioenschappen voor de actieve turn- en springleden in sporthal de Kruidenwijk. Ruim 120 leden zullen verdeeld over twee wedstrijdrondes aan de turnwedstrijd deelnemen. 

Vanaf 09.00 uur turnen alle recreatie meisjes en jong talent turnen. Rond 13.00 uur zullen we weten wie zich een jaar lang Clubkampioen turnen van Fysion mag noemen. Om 14:00 uur begint de wedstrijd voor 40 leden van de springgroepen van Fysion. De springers kunnen zowel individueel als in groepsverband springen. De prijsuitreiking van deze wedstrijd zal om +/- 15.00 uur plaats vinden.

Het beloven weer spannende wedstrijden te worden en voor het publiek zeker de moeite waard om te komen kijken. De toegang is gratis!

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: