Kerst Inn voor alleenstaanden in De Cirkel

Datum: 05-12-2019

10.13 uur - Op zondag 22 december 2019 organiseert De Welle van 12.00 tot circa 15.00 uur weer een gezellige 'Kerst Inn' voor alleenstaanden in De Cirkel. Vrijwilligers van De Welle verzorgen dan een heerlijk kerstdiner. In De Cirkel is ruimte voor maximaal dertig gasten, dus geef u snel op want vol is vol. Dit kan op vrijdag 6 december bij socioruimte de Cirkel tussen 10.00 en 12.00 uur persoonlijk of telefonisch via 0548-623195.

 
 
Boodschappen gesponsord door lokale winkeliers
Dankzij de maatschappelijke betrokkenheid van lokale winkeliers en de inzet van vrijwilligers van De Welle zijn aan het kerstdiner voor de gasten geen kosten verbonden. De boodschappen voor het kerstdiner in De Cirkel worden gratis beschikbaar gesteld door AH Nijverdal, Coop Portlandweg, Driever partyservice en Heuver Plaza. Ook de andere kerstdiners die De Welle in de gemeente Hellendoorn voor alleenstaande senioren organiseert, zijn mogelijk dankzij de vrijgevigheid van lokale winkeliers. Zo wordt het kerstdiner in de socioruimte van de Bendien Smitshof gesponsord door COOP Leon Haanstra en Poulier Rademaker. JUMBO Kruidenwijk is sponsor van het kerstdiner in Kulturhus Kruidenwijk. En in het Naoberhuus kunnen ouderen met elkaar genieten van een heerlijk kerstdiner dankzij AH Hellendoorn Rob Loomans en Slager Kamphuis Hellendoorn.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: