SVVN op bezoek bij Marienberg

Datum: 05-03-2020

15.56 uur - Na twee weken van betrekkelijke rust gaat het aankomende zaterdag weer los op Sportpark Groot Lochter en andere sportparken in de regio. Het eerste elftal kwam nog wel in twee oefenwedstrijden in actie. Tegen 4 de Klasser Blauw Wit’66 verloor een incompleet SVVN met maar liefst 7-2. Afgelopen zaterdag ging SVVN op bezoek bij 2 de Klasser Hulzense Boys. Er werd met 5-2 verloren. Positief is dat er spelers in de wei kwamen die we door blessures lang niet hadden gezien. Negatief is dat er ook spelers uitvielen. Hopelijk valt het mee met de blessures. 

 
 
Qua resultaat waren de oefenwedstrijden allerzins bevredigend. En dat geldt ook voor de laatste twee competitiewedstrijden die tegen de nummer twee en drie van de ranglijst beide verloren gingen. Dit terwijl SVVN een beter resultaat had kunnen en misschien wel moeten behalen. Zaterdag gaat SVVN op bezoek bij VV Mariënberg. Net als SVVN won Mariënberg na de winterstop eenmaal. Concurrent DES werd overtuigend met 4-1 verslagen. In de tussenstand heeft Mariënberg 17 punten. Dat zijn er drie minder dan SVVN. Hiermee staat VV Mariënberg op de elfde plaats. Dat is slechts één plaats hoger dan de stek wat nacompetitie om handhaving betekend. 
 
Een zeer belangrijke wedstrijd voor beide teams dus zaterdag. Eerder speelden beide clubs in Nijverdal gelijk in een wedstrijd die meer boeiend dan goed was. Melvin Morsink zorgde met een vrije trap voor de late gelijkmaker. Gelijkspelen door beide teams gebeurt wel vaker: De laatste twee ontmoetingen in Mariënberg eindigden ook al in een gelijkspel. 
 
De wedstrijd tussen VV Mariënberg en SVVN begint zaterdag op Sportpark Westerpark om half drie. Scheidsrechter is de heer Mick Landman uit Hengelo. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: