Jong talent trad op bij zorginstellingen! Een beetje vrolijkheid in deze tijd van Corona

Datum: 07-04-2020

15:03 uur - Maandag 6 april traden een drietal jonge talenten op onder de balkons van de Blenke, de Parallel en de Hoge Es om zo de bewoners een hart onder de riem te steken in deze tijden van Corona. Met diverse nummers van vroeger en nu werden de ouderen vermaakt.

 


De talenten
Stuk voor stuk waren de talenten enthousiast en daarom wilden zij ook graag meewerken aan dit project. Tess Fraiquin & Faye Verdriet, Damian Alferink en Daniek Vliek hebben allemaal op hun eigen wijze invulling gegeven aan het brengen van muzikaal vertier. Zo zongen Tess & Faye samen prachtige harmonieën, bracht Daniek met haar gitaar supergave nummers en herbeleefden we met Damian Rock & Roll.

Lekker swingen en bewoners hangen uit de ramen
En het enthousiasme van de aankomende artiesten werkte aanstekelijk, de bewoners van de verzorgingshuizen swingden mee op de muziek van Damian, die de heerlijke muziek van Elvis Presley ten gehore bracht. Ook de bewoners van de tegenoverliggende huizen kwamen in hun voortuin meeluisteren en maakten een dansje in de tuin met elkaar. Ook bij de Parallel hingen bewoners uit hun ramen, net als bij De Blenke. Het werd duidelijk dat de bewoners van alle verzorgingshuizen het initiatief wel konden waarderen en sommigen vroegen zich af of dit niet wat vaker mogelijk is. 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: