Lokaal Hellendoorn en Henri Geugies niet samen verder

Datum: 15-07-2020

8.13 uur - Wegens een andere visie op politiek en een andere manier van politiek bedrijven hebben Lokaal Hellendoorn en Geugies in goed overleg besloten ieder hun eigen koers te varen. Op dit moment beraadt Geugies zich over het behoud van zijn raadszetel, of dat hij deze laat bij Lokaal Hellendoorn.

 
Geugies kwam in 2018 namens Lokaal Hellendoorn in de gemeenteraad, nadat er een fusieproces had plaatsgevonden van de toenmalige lokale partijen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerrit schreef op 15-07-2020

Wat een ´LOSER` die ´man´.

Lassie schreef op 15-07-2020

Wegens een andere visie op politiek wat een slappe verklaring. Ze zien gelukkig wel in dat Geugies niet bijdraagt in het vertrouwen van deze partij.

Chantal schreef op 15-07-2020

Dat werd tijd!!!

Henk schreef op 15-07-2020

Mooi opgeruimd staat netjes nu de rest opruimen

Geronimo schreef op 15-07-2020

@Henk, welke rest? Lijkt of je op LH doelt. Dan houd jij dus van ja-knikkers, die geen eigen mening hebben.

Hans schreef op 15-07-2020

@Geronimo met ja-knikkers bedoel je dan alle fracties of alleen coalitiepartijen?

Meisje schreef op 15-07-2020

Als Geugies verstandig is laat hij de zetel aan LH. Hij was ook voorstander van 1lokale partij. Hoe geloofwaardig ben je wanneer je nu toch weer een nieuwe lokale partij begint?

Wat ben ik toch een tut! schreef op 15-07-2020

@Meisje, Haha, Geugies en verstandig... Haha, Geugies en geloofwaardig...

willem schreef op 15-07-2020

Begin weer met HOP

Geronimo schreef op 15-07-2020

@Hans, mag toch aannemen dat je begrijpend kunt lezen? LH zou mijn stem overigens ook niet krijgen, maar zij durfden nog wel eens tegen het College in te gaan, toen zij meeregeerden.

Geronimo schreef op 15-07-2020

@willem, en jij vertrouwt hem nog of ben je een vaste klant in zijn kroeg?

Geert schreef op 15-07-2020

Geugies is er ja nooit. Mooi makkelijk de centen opstrijken net als voorheen HOP leden. Niks inbrengen en meestal lekker thuisblijven.

Han schreef op 15-07-2020

Eindelijk komt Dhr Geugies eens positief in het nieuws. Ik was dan ook blij verrast toen ik dit las.

B.P schreef op 15-07-2020

wat zitten jullie toch allemaal te miepen op deze persoon, ga naar het café en zeg het recht in zijn gezicht

Geronimo schreef op 16-07-2020

@BP, dit gaat over zijn opstappen bij LH, dus waarom moet ik/men dan naar zijn kroeg? Schijnt dat er daar klanten zijn met losse handjes, waarvoor zelfs de politie niet veilig is.

Bur schreef op 16-07-2020

Maar goed dat hij der uit is, want als der één is die schijt heeft aan de wet dan is hij het wel.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 16-07-2020

@B.P., dat is nu juist de functie van forums; dat de gewone man zijn zegje kan doen. En Lokaal Hellendoorn leest ook mee, en blijven hierdoor direct op de hoogte wat er onder de bevolking leeft. En brief schrijven, dan ben je zo weer paar weken verder.

Lex schreef op 16-07-2020

@tut,“en blijven hierdoor direct op de hoogte wat er onder de bevolking leeft“. Van die paar mensen(het zijn altijd dezelfde) die op dit forum reageren, blijf je op de hoogte wat in de bevolking leeft!!!???

Wat ben ik toch een tut! schreef op 16-07-2020

@Lex, dit is een forum, geen referendum. Door reacties hierboven is het toch wel duidelijk hoe over deze kwestie wordt gedacht. Ja, misschien zijn er mensen die het heel jammer vinden dat heer Geugies Lokaal Hellendoorn verlaat. Wel typisch dat ik hier geen voorstanders van hem hoor. Roddels, negatieve reacties op forums zijn nuttig; zo wordt duidelijk welke normen en waarden er gelden. Zo is voor iedereen duidelijk wat wel en niet acceptabel is. En daarbij ‘Wie zwijgt stemt toe’, dus het lijkt erop dat men het wel eens is met deze beslissing.

William S. Burroughs schreef op 17-07-2020

Het is zoals verwacht diplomatiek opgelost. Wat in de praktijk vaak betekent dat men om de hete brij heen draait terwijl de burger natuurlijk wel weet waarom. Wat de raadszetel betreft ben ik de volgende mening toegedaan: Een splinter(partij) helpt alleen zichzelf door de winter. Prettige dag. .

Lex schreef op 17-07-2020

@tut, Referendum???? Niemand (ik ook niet) die een reactie geeft heeft het over een referendum. Dit is een lokale nieuwssite waar een handjevol mensen(altijd dezelfde) een reactie geeft. De reactie( “en blijven hierdoor direct op de hoogte wat er onder de bevolking leeft. “) is daardoor lachwekkend!

Gerrie schreef op 17-07-2020

@Tut. Roddels nuttig???

Wat ben ik toch een tut! schreef op 17-07-2020

@Gerrie, Wanneer men roddelt, wordt besproken wat in bepaalde omgeving (met vrienden/familie gedraag je je vrijer dan met collega’s) acceptabel is. Zodat iedereen er nog weer aan herinnert wordt, hoe zich te gedragen.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 17-07-2020

@Lex, precies dat is het verschil; een referendum is een reële weergave van de werkelijkheid. En forum van lokale nieuwssite is een ruwe indruk van wat de meningen zijn. Meestal reageren mensen die met het bericht eens zijn niet. Maar wanneer men ‘woede’ ervaart, heeft men hierdoor energiestoot, en daardoor reageert men wel. Forum is nuttig, ik erger me aan mannen die op foto staan met loshangend colbert, staat zo slordig. Regel is, dat wanneer man met colbert op foto gaat, hij middelste knoop dicht moet doen, zodat de jaspanden niet zo flappen. Na mijn tip op forum, zag ik een wethouder daarna altijd met één knoop dicht. Let. Iet op mij, ik rui maar wat.

H v Henk schreef op 17-07-2020

William S. Burroughs ,als het een splinterpartij wordt krijgt hij geen lintje,hij blijft aan extern adviseur Horecazaken.

Lex schreef op 17-07-2020

@tut, Was de vrijdagmiddag borrel lekker? Zo te lezen wel. Het is je gegund! Goed weekend.

gerrit schreef op 19-07-2020

geert geugies doet even de neus om de deur en hij heeft weer 50 piek te pakken

Geert schreef op 20-07-2020

@Gerrit. Wie is Geert Geugies?

Harm schreef op 20-07-2020

Het is niet zijn broer, maar toch een zoon van zijn vader, haha

Uw reactie

Naam:
Bericht: