Vanaf 21 december afhaalbieb bij ZINiN Bibliotheken

Datum: 15-12-2020

14.32 uur - Nu Nederland tot 19 januari in een strenge lockdown gaat, bestaat er vanaf maandag 21 december 2020 tot dinsdag 19 januari 2021 bij de ZINiN Bibliotheken in Nijverdal en Hellendoorn de mogelijkheid om boeken af te halen bij de afhaalbibliotheek. Vanaf die datum kunnen leden op afspraak en vertoon van hun bibliotheekpas een boekenpakket afhalen. 

Boekenpakket
In een mail of telefonisch kunnen de bibliotheekleden aangeven over welke onderwerpen ze willen lezen, of ze kunnen hun favoriete schrijvers kenbaar maken. De medewerkers van de ZINiN Bibliotheken stellen dan een boekenpakket samen op basis van deze informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt wanneer men het boekenpakket op kan halen. Op deze manier wil de ZINiN Bibliotheek haar leden tegemoet komen, zodat men tijdens de lockdown toch een fijn boek kan lezen.

Bereikbaarheid
Met ingang van maandag 21 december kunnen de leden op afspraak en vertoon van hun bibliotheekpas een boekenpakket afhalen bij de vestigingen in Nijverdal en Hellendoorn. In Nijverdal zijn medewerkers van maandag tot en met woensdag van 9.30- tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar op nummer 0548 – 613342 en per mail via bib.nijverdal@zinin.com om alle aanvragen te verwerken en de boekenpakketten klaar te zetten. In Hellendoorn zijn de medewerkers bereikbaar op telefoonnummer 0548 - 654436 op maandag- en woensdag tussen 9.30- en 12.30 uur of via de mail op bib.hellendoorn@zinin.com. De boekenpakketten zijn in Nijverdal af te halen bij de ingang van de Tourist Info aan de Willem Alexanderstraat (dus niet via de hoofdingang) en in Hellendoorn in de hal van de bibliotheek.

Lockdown verzachten
Met deze service, die tijdens de vorige lockdown een succes bleek, komt de ZINiN Bibliotheek vooral tegemoet aan haar leden om zo de gevolgen van de lockdown  iets te verzachten. Uiteraard worden bij het afhalen van de boeken alle noodzakelijke veiligheidseisen in acht genomen.

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: