Gemeente Hellendoorn biedt hulp aan gedupeerde ouders kinderopvangtoeslagaffaire

Datum: 16-12-2020

9.08 uur - Landelijk zijn duizenden ouders getroffen door de problemen met de kinderopvangtoeslag. Welke ouders uit de gemeente Hellendoorn dit zijn, is niet bekend bij de gemeente. Vanwege de privacywet mag de Belastingdienst deze gegevens niet delen. Daarom roept de gemeente ouders op om zich te melden, zodat de gemeente ouders kan ondersteunen waar nodig.

 
 
“Ouders hebben in eerste instantie contact met de Belastingdienst. Het gaat dan vooral om de financiële compensatie. Maar er speelt daarachter mogelijk veel meer. Daarover willen we graag in contact komen met ouders. Het heeft zo’n impact, daar mogen ze niet alleen voor komen te staan. Ik vraag ouders dan ook op zich te melden als ze steun wensen te ontvangen”, aldus wethouder Margreet Overmeen – Bakhuis.
 
Gedupeerde ouders kunnen contact opnemen met de gemeente via de publieksbalie Werk en Inkomen. De balie is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur telefonisch bereikbaar via: 0548 630 215.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K E. schreef op 17-12-2020

Goed nieuws, alleen zeer schandalig dat dit zo extreem lang moet duren vanuit "vakantiepark " Den Haag.

Mitis schreef op 18-12-2020

Jammer K.E dat ze jou vanuit Den Haag niet gevraagd hebben om te helpen, dan hadden we vast allemaal al een vaccinatie gehad....

Maarten schreef op 19-12-2020

Goed dat de gemeente zich zo pro-actief opstelt , na de wanvertoning vanuit Den Haag. @Mitis, vaccinatie in relatie tot de toeslagenaffaire ? Verklaar je nader.

K E schreef op 19-12-2020

Mitis; heb je wel gelezen wat het onderwerp is,

Mitis schreef op 19-12-2020

Natuurlijk heb ik gelezen wat het onderwerp is, ik dacht als je toch "vakantiepark " Den Haag wakker hebt gemaakt doe je die 2e klus er toch ook even bij. Kerels als jou die hebben ze nodig in Den Haag!

hellendoorner schreef op 19-12-2020

lokaal Hellendoorn .. zal zich er wel weer over verbazen :) :)

Jos schreef op 19-12-2020

Ja net als het feit dat lokaal ons met tunnel etc in schulden hebben gestoken

Hendrik schreef op 20-12-2020

Kern van de zaak is, dat het rijk de Gemeentes opzadelt met kosten voor zaken die doormiddel van een verhoging van de OZB uiteindelijk bij huiseigenaren terecht komen. Ik vind dat ik al genoeg belasting betaald heb na een werkzaam leven van vijftig jaar. De heren liegen in de laatste enquête alles maar elkaar, en de burger zit met de kosten. Aan K.E., in maart mag je de huidige bewoners van het "Vakantiepark" wegstemmen, doe dat dan ook!!, en geef deze linkse bende geen volgende kans.

Jos schreef op 20-12-2020

Die kosten die je nu betaald komen vooral door parkeergarage, zwembad en tunnel...mede veroorzaakt door de mensen uit lokaal Hellendoorn

Hendrik schreef op 20-12-2020

En "Sprengenberg Vastgoed" gaat straks parkeerplaatsen claimen in de parkeergarage? Weer een tak die zelf niks regelt en de burgers laat betalen.

K E schreef op 20-12-2020

Hendrik; Daar ben ik al jaren mee bezig, maar helaas zijn er andere denkers.

piei schreef op 20-12-2020

Die schulden zijn veroorzaakt door andere bobo s

Hennie schreef op 20-12-2020

Zoals zo vaak is het na enkele opmerkingen, dat het hier niet meer over de inhoud .

Jos schreef op 20-12-2020

Dit klopt Hendrik en lokaal Hellendoorn gaat het weer goed vinden.

Hendrik schreef op 21-12-2020

Aan Jos, je zit nou toch wel aardig uit je nek te ......, Johan Coes (CDA, en huidige wethouder en 1e locoburgmeester van Wierden) was de grote animator achter het nieuwe ravijn en het Nieuwe Dunant met z'n parkeergarage.

Uw reactie

Naam:
Bericht: