Nieuwe directeur voor Avonturenpark Hellendoorn

Datum: 07-04-2021

13.09 uur - Vanaf 1 mei wordt Tim Golstein de nieuwe directeur van Avonturenpark Hellendoorn. Tim Golstein volgt in het Avonturenpark Lyan van den Bosch op, die na bijna 9 jaar stopt als directeur en een nieuwe rol krijgt als Deputy Director of Operations binnen de Looping Group, waar het Avonturenpark onderdeel van uitmaakt.

 
Tim Golstein is al jaren werkzaam binnen het Avonturenpark, waarvan de laatste jaren als operationeel manager. Hij geeft aan blij te zijn met zijn benoeming en kijkt met vertrouwen naar de toekomst:
 
'Ondanks de corona staat er nog steeds een stabiele basis en is het park klaar voor de toekomst. Het Avonturenpark heeft niet stil gezeten deze winter en komt met twee geheel vernieuwde attracties, Balagos en Oldtimers. We hopen dan ook snel onze poorten weer volledig te mogen openen en dat te doen wat we het liefste doen: gasten een onvergetelijke dag bezorgen in een wereld vol avontuur!''
 
10 april pilot test-openstelling
Op zaterdag 10 april a.s. opent Avonturenpark Hellendoorn eenmalig haar deuren. Het park is onderdeel van een proef om verschillende dierentuinen en pretparken te openen voor publiek die in bezit zijn van een negatieve coronatest. 
 
Over Avonturenpark Hellendoorn
Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is er voor iedereen veel te beleven.
 
Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van zestien vrijetijdsparken, onder de naam Looping Group. De parken binnen deze groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Robert-Jan schreef op 07-04-2021

Voor mij geen avonturenpark meer. Ze doen mee met het testprogramma van de overheid en scheppen daarmee een gevaarlijk precedent. Met het vaccinatiepaspoort, The Digital Green Certificate van de EU, in aantocht, gaat zo'n testsamenleving naadloos overlopen in de samenleving die we nu in China zien. Social Crediting en medische apartheid. Sinds wanneer staan we apartheid weer toe als westerse samenleving?

Jos schreef op 07-04-2021

Niets hoeft

Anonymous schreef op 11-04-2021

Robert-Jan. Een maand of 4 geleden werd ik op de slachtbank gelegd door een stel moraalridders. Een maand of 4 geleden heb ik jullie gewaarschuwd voor het huidige beleid. Zie hier hoe ver Nederland is afgegleden in 4 maanden tijd. En ga zien hoe we nog verder gaan afglijden. Dit komt allemaal door een stel goed gelovige mensen die ieder woord geloven van wat het omt, rivm en Hugo verteld. 2500 mensen in het ziekenhuis, zet dat even weg tegen de 10 miljoen mensen die lijden aan een chronische ziekte. Deze 2500 patiënten bepalen het beleid. De gehele corona pandemie is een mooi excuus geweest om de samenleving onder controle te krijgen. Wil je deelnemen aan de maatschappij, dan zul je binnen de lijntjes moeten lopen en een spuit moeten halen, want die spuit, dat is de heilige graal en de sleutel om deel te mogen nemen aan het nieuwe normaal. Mocht je dood neervallen door die spuit, dan zal geen farmaceut of regering dit jammer vinden, ben je één van de gelukkigen die de spuit wel overleefd, dan zul je de rest van je leven als een mak schaap door gaan brengen. Luister je niet, dan wordt de toegang je ontzegd, ben je braaf en heb je goed geluisterd, dan mag je misschien wel een hapje eten in een restaurant. Want door het digitale vaccinatie paspoort ben je altijd en overal controleerbaar. Dankzij de gekochte media is een groot deel van de bevolking ieder woord gaan geloven van wat het omt, rivm en Hugo verteld. Goddank komt er steeds meer weerstand vanuit de maatschappij en staat inmiddels 2/3 deel van Nederland niet meer achter hun beleid. Om nog het laatste beetje angst in te boezemen bij de mensen, gaan ze nu vertellen dat er overwegend 30 en 50 plussers op de ic liggen, 4 maanden geleden hoorde je hier niets over. Je merkt dat de regering bang aan het worden is, Nederland veranderd meer en meer in een politie staat, kijk naar het geweld wat er wordt toegepast op demonstranten. Nog even en heel Nederland zal de straat op gaan. Serieus waar, maar de eerste officiële aanklachten zijn ingediend tegen Rutte, Hugo en de andere beleidsmakers.

Mitis schreef op 11-04-2021

De opmerking van Robert-Jan boeit niemand. Zoals Jos al meldde, niemand hoeft iets. Anonymous heeft hier zijn (onzin) verhaal geplaatst, dat mag. Hij is niet geslacht maar gelukkig had hij hier weinig medestanders. Anonymous meldt nu de revolutie, dat is echt schrikken. Al klaar met de opleiding tot viroloog Anonymous? Vrees van niet, ik zou een afspraak maken met de huisarts, misschien helpt een pilletje tegen jouw angstsyndroom. Ik voel me nu een stuk prettiger na vaccinatie na een jaar huisarrest.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 11-04-2021

Doel van de maatregelen is om verspreiding van virus te verminderen. Stel je voor dat er geen maatregelen waren genomen; dan waren heel veel mensen tegelijk ziek geworden. Dan was het mogelijk dat álle personeel van nutsbedrijven, zorgsector, fabrieken etc.. ziek thuis zaten. Dan was er geen schoon drinkwater, geen electriciteit, Dokters en verpleegsters die niet konden werken, lege schappen in supermarkten, de machines stonden stil, boeren niet meer melken en oogsten, vrachtwagenchauffeurs konden geen voedingsmiddelen meer vervoeren. Dit rampzalige scenario is ons gelukkig bespaard gebleven.

Anonymous schreef op 11-04-2021

Mitis, helaas voor jou ben ik heel goed bij en ben ik geen pilletje nodig. Maar we gaan zien wie er gelijk heeft.

Anonymous schreef op 11-04-2021

Tut, het is maar net wat ze je doen geloven. Het leed is intussen erger dan de kwaal. Er zijn verkeerde keuzes gemaakt en dat is ook niet erg. Maar laten ze het toegeven dat ze verkeerd zaten. Maar nee, bang voor hun eigen reputatie. Neem als voorbeeld de avondklok, wat heeft het gebracht? Inderdaad helemaal niets. De jeugd, waar het om te doen was, trekt zich hier helemaal niets van aan.

Mitis schreef op 11-04-2021

Het leed is intussen erg, ja inderdaad een overleden neef een overleden vriend uit Noetsele. Dat boeit Anonymous natuurlijk niet. De ex zieke kennissen met lastige rest verschijnselen van de ziekte, totaal niet interessant. Het commentaar van Anonymous is louter gebaseerd op gebrek aan vertrouwen in deskundigen. Ik haat kletspraat zonder kennis. I feel so sorry for him.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 11-04-2021

Ja, we worden gestuurd, nudging. Het is voor de wetenschappers ook even uitproberen wat werkt en wat niet. Natuurlijk geven ze niet toe dat ze fout zaten; tast het vertrouwen in hen aan. Vertrouwen is toch al decennia zoek, tijden zijn veranderd, politiek en zorg zijn niet geloofwaardig meer, ze zijn gezag verloren. Ondertussen is het niveau en kennis van de bevolking gestegen en kunnen beter controleren of alles klopt wat ze op de mouw gespeld krijgen. Top-down macht/patriarchaat/vader weet het beter, verdwijnt, daarvoor in de plaats komt een horizontaal systeem, er vormen zich teams die het onder elkaar uitzoeken en beslissen.

Mitis schreef op 12-04-2021

@ Anonymous, niet de patiënt bepaald de diagnose maar de arts...

Anonymous schreef op 12-04-2021

Mitis, time will tell.

Anonymous schreef op 12-04-2021

@Mitis. Nearly 20,000 people have been forced out of their homes on the Caribbean island of St. Vincent after a volcano erupted there for the first time in more than 40 years. Cruise ships are now evacuating people from the island -- but only those vaccinated against COVID-19. Time will tell.

Geronimo schreef op 12-04-2021

@Anonymous, dat is het probleem met jullie wappies. Jullie kijken alleen hier, maar in bv Brazilie, India, nemem de besmettingen met meer dan 150.000 per dag toe. Wat zouden de regeringen van die landen voor belangen hebben? Tevens lijkt het mij vrij moeilijk om een dubbele agenda te hebben, teveel mensen zouden dan hun mond moeten houden en dat geloof jij?

Anonymous schreef op 12-04-2021

Geronimo, time will tell. Zie mijn reactie hierboven. Het is namelijk al gaande. Diegenen die gevaccineerd zijn worden geëvacueerd, de pleps blijven achter en moeten zich maar redden. Maar dit zal in uw ogen fake news zijn, gezien de NOS hieraan geen uitzendtijd besteedt. Ps, hoe is onze levensstandaard en hoe is de levensstandaard in de sloppenwijken van Brazilië of India? En jij vergelijkt deze sloppenwijken met Nederland? Waarschijnlijk nog nooit in zo'n gebied geweest. Uit ervaring kan ik u vertellen, daar wilt u niet zijn, zelfs zonder corona niet.

Anonymous schreef op 14-04-2021

Het kabinet investeert 975 miljoen euro in een private stichting om een test samenleving te creëren. Een test samenleving die geen mens en ondernemer ziet zitten. 975 miljoen euro weggooien noemt men dit. Een loonsverhoging voor het verzorgende personeel zit er helaas niet in, maar wel 975 miljoen euro geven aan een private stichting. Het vertrouwen in de aanpak van corona is goddank wederom gezakt. Geld en macht zijn de belangen. OMT lid Marc Bomten is trouwens adviseur van Janssen Vaccines. Belangen spelen hier mee.

Anonymous schreef op 14-04-2021

Correctie, het moest 925 miljoen euro zijn. https://nos.nl/l/2376746

Jos schreef op 14-04-2021

Wat is daar zo spannend aan?

Anonymous schreef op 15-04-2021

Jos, het enige wat spannend en eng is, zijn de makke schapen die nog steeds ieder woord geloven van wat het omt, rivm, Mark en Hugo rond bazuinen. Geld, macht en grote belangen zijn de veroorzaker van deze crisis.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 15-04-2021

@Anonymous, geld, macht en grote belangen zijn GEVOLGEN van deze crisis, niet de oorzaken. Wanneer het regent en parapluverkoper verkoopt heel veel paraplu’s, is hij niet de veroorzaker van de regen.

hennie schreef op 15-04-2021

geweldig reageren onder de naam Anonymous?????? of is het Appelmous??????

Jos schreef op 15-04-2021

Mark geeft geen mening of dergelijke mbt Jansen vaccin. Tevens is vaccin door EU goedgekeurd.

Anonymous schreef op 18-04-2021

Aan lollige Hennie die thuis de leukste wel zal zijn. 4 maanden geleden schreef ik dat het beleid die men uitvoert niet deugt. Mensen ophokken, sportactiviteiten schrappen en niet de moeite nemen om gezond voedsel en een gezonde levensstijl te promoten. Zie wat de laatste weken de aandacht krijgt. Inderdaad, gezonde voeding, goedkoper maken van gezond voedsel, bewegen en een gezonde levensstijl. Ik deugde niet, had het bij het verkeerde eind en nog vele verwensingen meer kreeg ik over mij heen. Het vaccin was de heilige graal, dat vaccin was het enige redmiddel om uit deze crisis te komen , dat vaccin wat voor gezonde mensen dodelijker is dan corona zelf, dat vaccin die veilig is, die je moet nemen, dat vaccin die nu op de plank blijft liggen. Afgelopen week schreef ik over de 925 miljoen euro om een test samenleving op te tuigen. De tamme schapen opzetten tegen de pleps, hier hebben ze bijna 1 miljard euro voor over. Wat valt er vandaag te lezen op de NOS, juist, deze 925 miljoen euro kunnen ze beter besteden aan een gezondere samenleving. Wie zijn nu de wappies? Diegenen die alles voor waar aannemen wat het omt, rivm, Hugo en Mark verteld, of diegenen die door deze onzin heen prikken en oma's raad opvolgen?

Uw reactie

Naam:
Bericht: