Nagenieten van 'n Bos Food & Drinks Festival 2022

Datum: 16-06-2022

9.09 uur - Bij de derde editie van het 'n Bos Food & Drinks Festival aan de Haarweg 1S werd afgelopen zaterdag 11 juni 2022 de lente gevierd. Voor de aanvangstijd van 14.00 uur stonden de eerste bezoekers al te popelen het festivalterrein te betreden. Gedurende het festival was het een gezellige drukte en hing er een gemoedelijke sfeer.

 
Bezoekers genoten onder andere van het eten dat met zorg en aandacht bereid werd door de verschillende foodtruckers en standhouders, de gekoelde (fris)drankjes, de fleurige aankleding, de dansdemo's, de buitenlocatie en het weer dat net als tijdens de voorgaande edities aangenaam was. 
 
Bezoekers worden hartelijk bedankt voor de komst, vrijwilligers en sponsoren voor de hulp, foodtruckers, standhouders, danseressen en bedrijven voor de prettige samenwerking. 
 
Sfeerimpressie 'n Bos Food & Drinks Festival 2022
'n Bos Food & Drinks Festival 2022 gemist of juist nog even nagenieten? Voor een sfeerimpressie van de derde editie van het 'n Bos Food & Drinks Festival verwijst de organisatie naar de Facebookpagina van het festival.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: