SVVN op bezoek bij Wilhelminaschool

Datum: 10-11-2022

12.50 uur - SVVN ging afgelopen zaterdag in een thuiswedstrijd in de slotminuten tegen VV Bergentheim onderuit. Bergentheim benutte wel een kans terwijl SVVN dit naliet. Zo blijft SVVN in de hoek zitten waar de klappen vallen en heeft het slechts drie punten weten te bemachtigen. Geluk bij een ongeluk is dat er wel kansen worden gecreëerd. De kans dat het kwartje de andere kant op gaat vallen is dan ook zeer aanwezig.

Zaterdag gaat SVVN in Hengelo op bezoek bij Wilhelminaschool. De tricolores hebben acht punten uit vijf wedstrijden. Er werd gewonnen van DES en ATC’65. Tegen Bergentheim en De Esch werd er gelijk gespeeld. Alleen van Bruchterveld werd er verloren. Wilhelminaschool staat boven in de middenmoot en dat is gewoon prima.
 
Wilhelminaschool en SVVN speelden in Hengelo tot nu toe vijf keer tegen elkaar in competitieverband. Maar liefst vier keer wist SVVN de punten mee te nemen naar Nijverdal. Een opvallende statistiek omdat beide ploegen doorgaans weinig voor elkaar onder doen op de ranglijst. Ook vorig seizoen wist SVVN te winnen in Hengelo. SVVN speelde een uitstekende wedstrijd en wist vroeg in de wedstrijd en tegen het einde daarvan te scoren. Teun Bakhuis en Tygo Vliek zorgden voor de doelpunten.
 
De wedstrijd Wilhelminaschool tegen SVVN wordt zaterdag gespeeld op Sportpark Vikkershoek.
 
Om half drie zal er worden afgetrapt en de scheidsrechter van dienst is Zander Pouls uit Dedemsvaart.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: